„Vocea României“, la „Confruntări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu o îmbrăţişează pe Lucia Dumitrescu
Horia Brenciu o îmbrăţişează pe Lucia Dumitrescu

Lucia Dumitrescu, artistă care a câştigat Festivalul Mamaia 2007, se numără printre concurenţii selectaţi pentru a merge mai departe în competiţia „Vocea României“, în urma ultimelor „Audiţii pe nevăzute“.

Cei patru antrenori, Smiley, Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu şi-au întregit marţi seara echipele de concurenţi (câte 12 în fiecare echipă), care vor lupta în etapa următoare, a „Confruntărilor".

Ultima ediţie a „audiţiilor pe nevăzute" a adus în platoul de la Pro TV concurenţi foarte buni, care i-au determinat pe toţi cei patru antrenori să întoarcă scaunele pentru a-i avea în echipa lor.

Lucia Dumitrescu, fostă câştigătoare la Mamaia, l-a ales ca antrenor pe Horia Brenciu şi a mărturisit că artistul ar fi fost alegerea ei chiar dacă s-ar fi întors toate scaunele. Cântăreaţa a făcut parte din orchestra emisiunii „O la la", emisiune care s-a difuzat în trecut la Pro TV, dar a participat şi la Eurovision 2009, unde a asigurat partea de backing vocals, la piesa „The Balkan Girls", interpretată de Elena Gheorghe. Şi Loredana a cooptat în echipa sa un artist deja cunoscut publicului: Daniel Lazăr, fost component al trupei Etno.

Lider de audienţă

Pro TV a fost marţi seara lider de piaţă pe întreg publicul din mediul urban, cu 9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,9%, fiind urmărit, în medie, pe minut, de 1.044.000 de telespectatori. Pe locul al doilea s-a clasat Antena 1, care înregistra doar 5,8 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă.

Începând de săptămâna viitoare, „Vocea României" trece în cea de-a doua fază a competiţiei, „Confruntările", când antrenorii vor fi nevoiţi să renunţe la şapte dintre concurenţii aleşi. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite