„Vocea României“, faza în direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Ionescu va prezenta prima emisiune live alături de Pavel Bartoş
Roxana Ionescu va prezenta prima emisiune live alături de Pavel Bartoş

În această seară încep ediţiile live ale concursului de la Pro TV, în care publicul îşi va putea vota favoriţii. Invitatul special este Rea Garvey, solistul trupei Reamonn.

Prima etapă în direct a concursului „Vocea României", transmisă de Pro TV, de la 20.15, aduce câteva schimbări importante: de astăzi înainte, publicul va avea un cuvânt important de spus. În plus, la fiecare ediţie va fi un invitat special, iar Pavel Bartoş va avea o coprezentatoare, pe Roxana Ionescu.

După etapa „Audiţiilor pe nevăzute" şi cea a „Confruntărilor", cei patru antrenori -Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - au rămas fiecare cu câte 5 concurenţi în echipă. În această seară, vor urca pe scenă echipa lui Smiley şi cea a lui Horia Brenciu, urmând ca săptămâna viitoare să evolueze echipele conduse de Loredana şi Marius Moga.

„Acum începe Liga Campionilor"

„Până acum au fost calificările, acum va începe Liga Campionilor, iar noi suntem antrenorii. Vor fi răsturnări de situaţie, spectacol, adrenalină şi câştigători talentaţi cu adevărat", a spus Smiley. „Este de departe concursul de talente vocale cel mai calitativ din România, iar de azi înainte, cu toţii trebuie să facem spectacol", a mărturisit Horia Brenciu.

În această seară, după prestaţia concurenţilor din cele două echipe, telespectatorii îşi vor putea vota preferaţii. În urma voturilor publicului, se va face un top 5 pentru fiecare echipă. Primii doi clasaţi merg mai departe, fiind salvaţi de public. Dintre ceilalţi trei, antrenorul salvează şi el un concurent de la eliminare, ceilalţi doi urmând să intre la duel. Fiecare dintre cei doi va interpreta o piesă nouă şi, în urma prestaţiei lor, antrenorul îl va alege pe cel care merge mai departe. În urma acestei etape, fiecare antrenor va continua competiţia cu patru voci.

Rea Garvey, solistul Reamonn, este antrenor la „Vocea Germaniei“ 

Şapte ediţii live

În prima ediţie live a show-ului „Vocea României" va urca pe scenă în calitate de invitat special şi Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, cunoscut publicului pentru hiturile „Tonight" şi „Supergirl". Rea a colaborat cu artişti precum Nelly Furtado, Mary J Blige şi Paul van Dyk, iar în 2011şi-a lansat primul album din cariera solo. Rea este şi el antrenor la „Vocea Germaniei" şi mărturiseşte că este nerăbdător să asculte şi vocile României. În total, vor fi şapte ediţii live, care vor avea câte un invitat special.

Rea Garvey, solistul Reamonn, este antrenor la „Vocea Germaniei“

Totodată, vor exista colaborări surprinzătoare din partea antrenorilor şi a concurenţilor. „Concursul evoluează de la emisiune la emisiune, de la etapă la etapă şi nu pot încă să-mi imaginez unde vom ajunge! Cred că va fi peste aşteptările noastre ceea ce se va întâmpla şi spun asta într-un mod pozitiv", a declarat Loredana.  „Acesta este show-ul care duce la cel mai înalt nivel ideea de talent show. Eu cred că sunt nişte voci excepţionale între cei 20 de oameni rămaşi în etapa live, pe care trebuie neapărat să le auziţi. Şi, sper eu, «Vocea României» este la mine în echipă", a declarat Marius Moga.

"Concursul evoluează de la emisiune la emisiune, de la etapă la etapă şi nu pot încă să-mi imaginez unde vom ajunge! Cred că va fi peste aşteptările noastre.''
Loredana antrenor „Vocea României"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite