„Vocea României“, fără Iulian Canaf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Canaf
Iulian Canaf

Ieşeanul Iulian Canaf (foto), unul dintre concurenţii de la „Vocea României" care a reuşit să impresioneze prin maniera sa inedită de interpretare, a părăsit show-ul chiar înainte de marea finală.

Vineri, cei opt semifinalişti au avut de cântat două piese: una din repertoriul internaţional şi o melodie românească. Iulian Canaf  a intrat în concurs cu melodiile „Sunt trubadurul vieţii mele", a lui Gheorghe Dinică, şi „Wonderful World", a lui Louis Armstrong.  La final, antrenoarea sa, Loredana, i-a spus: „Canaf, în seara aceasta mi-ai depăşit orice imaginaţie. M-am simţit într-o lume minunată datorită ţie".

Votul antrenorilor şi cel al publicului au contat în proporţie egală, iar la final, când Loredana a acordat câte 50 de procente elevilor săi, rezultatul a fost stabilit de telespectatori. Aceştia l-au votat pe Canaf doar în proporţie de 35%, ceea ce a dus la eliminarea sa din concurs, astfel că din echipa Loredanei Groza merge mai departe Dragoş Chircu.

Ceilalţi trei concurenţi calificaţi în finala de pe 26 decembrie sunt Cristian Sanda (care l-a depăşit pe Liviu Teodorescu, colegul său din echipa lui Marius Moga), Iuliana Puşchilă (învingătoare în faţa Irinei Tănase din echipa lui Horia Brenciu) şi Ştefan Stan (care a câştigat din echipa lui Smiley, contra lui Cătălin Dobre). Vineri, Pro TV a fost lider de audienţă cu 5,9 puncte de rating, fiind urmărit în medie, pe minut, de 689.000 de telespectatori din mediul urban. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite