VIDEO Marius Vizante: "Niciodată fără celular în timpul actului sexual!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost ăla micu’, care primea mereu bobârnace, astăzi este mare actor şi tată de fată – Marius Florea Vizante. Alături de Virgil Ianţu, Adi Despot şi Mihai Dobrovolschi, Vizante se avântă în luna femeii în campania Diva - „Ştim ce vor femeile!“ Află acum ce şi cât ştie despre femei!

VEZI VIDEO AICI ŞI AICI!

„Femeile sunt creturi menite să fie iubite, nu înțelese." Oscar Wilde Poţi să-l contrazici?

Îl respect foarte mult pe Oscar Wilde, dar aici nu sunt de acord cu el. Nu ar fi de ajuns ca voi să fiţi iubite, căci trebuie să iubiţi şi voi la rându-vă pe cel care vă iubeşte. În caz contrar, acela devine enervant, sufocant, toxic, săcâitor, unul care îţi suflă în ceafă, iar iubirea lui greu de suportat, în niciun caz de dorit.

Crezi în iubirea aceea unică şi pe vecie?

Acum o să se scandalizeze toate doamnele monogame şi foarte caste, căci răspunsul meu este nu. Mi-aş dori o dragoste până la adânci bătrâneţi, dar realitatea este că ne putem îndrăgosti de mai multe ori într-o viaţă. Cunosc foarte puţine cazuri fericite, din păcate! Dar ce mă revoltă pe mine cu adevărat este faptul că în copilărie ni se insuflă tot felul de lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Prinţul de pe calul alb, dragostea din basme, care nu se termină decât atunci când moartea ne desparte etc. Ni se spune prea puţin cât de diferiţi suntem noi bărbaţii faţă de femei. Dacă aş fi ştiut de mic despre aceste diferenţe, atunci aş fi avut mai multă grijă, aş fi ştiut la ce să mă aştept, aş fi greşit mai rar.

Dar s-ar pierde poate din farmec...

Nu neapărat. Eu aş vrea să mă surprindă diferenţele, nu descoperirea faptului că există diferenţe. Uite, mie mi-ar fi plăcut să ştiu, spre exemplu, că unei fete nu trebuie să i te adresezi precum unui bărbat. Adică nu trebuie să-i dau o palmă după ceafă... „ce faci mă fato, bem o bere?".

Ce ştii tu acum că vor femeile şi ce credeai că vor atunci când erai adolescent?

În copilărie credeam că femeile şi bărbaţii sunt la fel şi deci că vor ce vroiam şi eu pe atunci, ca toţi copiii. Târziu am realizat că de fapt suntem complementari şi că e firesc să ne dorim lucruri diferite. Nu pot să spun că ştiu ce vor femeile, Diva ştie ce vor, eu şi ceilalţi trei implicaţi în campania postului tv suntem doar mesagerii, cei care spun „Lume, lume, Diva ştie ce vor femeile!" Oricum nu cred că femeile vor toate acelasi lucru, ci fiecare are dorinţe şi nevoi particulare.

Cu faţa ta de tocilar, cum agăţai fetele când erai adolescent?

Nu agăţam. Am fost confidentul, paratrăsnetul tuturor fetelor pe care le adoram. În niciun caz obiectul lor sexual (râde).

Femeia modernă sau femeia tradiţionalistă?

Ambele, dar nu luate separat.

Adică nu te deranjează masculinizarea femeii? Azi femeile îşi schimbă singure becurile, îşi cresc copiii, fac primul pas în relaţii, am putea spune că-şi ajung sieşi şi că v-au cam furat atributul de vânător.

Nu mă deranjează, sunt comod din fire. Sunt un răsfăţat, e bine aşa. Din când în când îmi place să fiu ales, nu să aleg. Nu mă omor după femeile care mizează pe sensibilitate şi slăbiciune fizică, deşi foarte sincer sunt când spun că nu pot zice că am găsit vreo persoană pe care să o plac întrutotul, dar nici una care să-mi displacă total. Găsesc foarte multe lucruri de plăcut la orice femeie. Iar asta nu înseamnă nici că sunt afemeiat, nici că sunt poligam sau că nu am repere.

Cum descrii tu o divă?

Are câteodată conotaţii peiorative. Există diva ridicolă, adică fiţoasa care dă ochii peste cap non-stop, dar poate fi şi diva din lumina reflectoarelor. Marilyn Monroe, spre exemplu. Cred că a fi divă e de fapt o stare de graţie, de moment şi mai cred că fiecare femeie are moment când se simte ca o divă.

Ţi-ar plăcea să trăieşti într-o lume a divelor, în care toate femeile să fie dive?

Foarte bine ar fi. Oricum ar trebui să alegem pe una dintre ele, căci n-am putea să le avem pe toate. Şi prefer să aleg dintre dive decât dintre resemnate!

Am înţeles că dacă te-ai reîncarna, ai vrea să fii femeie. De ce şi ce ai face dacă ai fi femeie pentru o zi?

Încă nu m-am săturat să fiu om, ca să îmi doresc să fiu piatră sau plantă. Şi dacă aş putea alege, aş opta pentru varianta femeie ca să văd cum e de cealaltă parte. Şi dacă aş fi femeie pentru o zi, aş fi foarte aplecată către mine însămi, aş vrea să descopăr lucrurile diferite. Aş descoperi senzaţii pe care nu le poţi avea ca bărbat. Le poţi intui, dar nu le poţi avea. Să simt ca o femeie, gustul, parfumul, să simt ceea ce acum doar mi se povesteşte că simt femeile şi eu doar încerc să înţeleg. 

Ce ai descoperit despre femeie de când urmăreşti pe Diva seriale destinate femeilor?

Nu vreau să fiu ipocrit, aşa că recunosc că nu m-am transformat într-un fan al acestor seriale. Nici dacă aş vrea, nu aş avea cum să le urmăresc din cauza lipsei de timp. Am un program nenormat şi nu-mi permit să urmăresc niciun fel de serial.

Preferi o femeie care tace sau una care spune prostii?

Una care spune prostii. Cu o femeie care tace nu poţi intra în dialog. Ea nu spune ce gândeşte, tu gândeşti ceea ce crezi că gândeşte ea şi uite aşa... ne învârtim în jurul cozii. E greu să existe o cale de înţelegere şi, în general când un om tace, nu e de bine.

Cu ce anume te intimidează femeile?

Greu de spus. Cred că mă intimidează spectrul nereuşitei de a mă apropia de femeile de care vreau să mă apropii. Acum, azi, dacă ar fi să mă intimideze o femeie, m-ar intimida o una în faţa căreia aş fi ridicol, mie fiindu-mi teamă de ridicol în general.

Cum ai reacţionat când ai fost refuzat de o femeie?

Nu te simţi bine când eşti refuzat. Niciodată însă nu am zis „Uite ce proastă e, nu ştie ce a pierdut!" Nu am avut orgolii de acest gen şi dimpotrivă, m-am întrebat unde am greşit eu sau ce am făcut nepotrivit. Am avut o ofertă nepotrivită sau nu am ştiut cum să prezint oferta... chestie de marketing. N-am fost ală mare care dădea bobârnace, am fost ăla micu' care lua bobârnace. Dar am refuzat şi eu la rându-mi, însă de fiecare dată cu delicateţe, pe principiul „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!"

Apropo de bobârnace, de lovituri sub centură ai avut parte?

Şi la propriu şi la figurat. La propriu am primit din greşeală. Altfel, poate şi prin natura meseriei sunt obligat să caut justificări omeneşti în orice situaţie. Când un om, o femeie reacţionează total neaşteptat pentru mine, fac efortul să înţeleg de ce a ieşit din logica mea. Deşi în filmuleţele din campanie joc rolul ofticosului, în realitate sunt împăciuitor.

Ce te enervează la culme la femei şi nu găseşti niciodată la prietenii tăi?

Faptul că femeile pretind să înţelegi lucruri dificil de subînţeles. Frecvent am întâlnit chestia asta la femei. Între prieteni, între bărbaţi, exprimarea e mult mai firească, noi spunem pe şleau lucrurile şi dacă nu înţelegem ceva, căutăm să ne lămurim pe loc. Femeia pretinde să înţelegi subtextul. Dacă noi avem texte, voi aveţi subtexte.

Ţi-aminteşti de vreo gafă ireparabilă faţă de o femeie?

Ohoo... sunt maestru. Fără număr, ca să zic aşa... Cea mai recentă este confuzia pe care am făcut-o între o doamnă grasă cu una însărcinată. Discutam despre copii cu mai multe persoane şi mă uit la o doamnă şi o întreb ce vine, băiat sau fată. La care ea, nonşalantă, îmi spune că nimic, că e doar grasă. Cum să mai repar ceva de genul acesta? O palmă peste ochi, care nu poate fi uitată rapid. Trebuie să aştepţi să treacă roşeaţa.

Cum ai convins-o pe Cristina, soţia ta, că tu eşti ALESUL? Ai declarat că ai hărţuit-o. Cum?

A fost o tâmpeală. M-a cucerit pe loc cu zâmbetul ei, are o dantură foarte frumoasă. Eram la o masă, am zis o glumă, lumea a râs, ea a zâmbit, iar mie mi-a luat Dumnezeu minţile. Cred că am fost stupid rău. Am alergat după ea când se ducea spre toaletă, am prins-o şi i-am spus că-mi place iremediabil de ea. Ceva stupid, n-a fost nimic romantic în acea fază! O hărţuială, căci nici măcar nu mi-am dat timp să devin galant. Asta s-a întâmplat ulterior, după ce obţinusem numărul ei de telefon şi promisiunea că o să ne revedem. Am ieşit la teatru, la film, la restaurant... am recuperat, am reluat paşii pe care trebuia să-i fac. Şi acum sunt tată de fată!

Cu ce te-a surprins ultima oară fetiţa ta, Katia?

Ne surprinde zilnic. De exemplu inventează cuvinte cu o relaxare pe care i-o invidiez.

Şi nu e nevoie de traducere?

Nu e nevoie, le înţelegem. Într-o seară de pildă, când făceam ordine prin casă şi multe lucruri erau împrăştiate prin casă, a apărut în pantofii cu cel mai înalt toc ai maică-sii, plină de brăţări, cercei, mărgele şi cu nişte chestii colorate aruncate pe ea, a făcut o piruetă, ne-a zdrăngănit de câteva ori din brăţări şi ne-a zis: „Sunt bijutierată! Mă duc la bal."

Cum te alintă femeile din viaţa ta?

Eu şi nevastă-mea suntem doi oameni activi şi cu simţul ridicolului şi, în principiu, nu prea recurgem la dulcegării. Nu ne expunem la un anumit sirop pe care să-l regretăm mai târziu, când ne uităm unul în ochii celuilalt. În schimb Katiei îi spunem în fel şi chip, inventăm cuvinte, derivăm cuvinte, e o nebunie.

Idei preconcepute faţă de femei?

Ehe.. de mici ni se bagă în cap tot felul de lucruri. Dar unele, cum ar fi că femeile conduc mai prost decât bărbaţii, au un sâmbure de adevăr. S-a demonstrat ştiinţific că femeile nu pot face parcarea laterală. Ceva în cortexul lor nu face aceeaşi legătură ca la bărbaţi. Bărbatul are la întorsul capului un răspuns topometric, geografic, mai bun decât al femeii. De aceea el poate parca mai uşor cu spatele.

Acum o să se simtă lezate şoferiţele care chiar parchează bine lateral.

Tot respectul pentru ele, dar sigur sunt mai bărbătuşe dacă fac asta (râde).

Ce mijloc contraceptiv recomanzi femeilor pentru a nu ştirbi din efectul plăcerii actului sexual la bărbaţi? E sau nu ok prezervativul?

Prezervativul nu e ok pentru mine, dar sunt şi bărbaţi care susţin contrariul. Există o doză de risc în orice metodă contraceptivă. Ce să recomand? Să facă sex cât mai mult şi cea mai sigură metodă contraceptivă, care nu ştirbeşte plăcerea bărbatului, este calendarul. Ce, nu ştim să numărăm? Avem calendar pe telefonul mobil. Deci... telefonul mobil lângă noi în timpul actului sexual. Pe „silent" şi deschis la agendă!



Diva Universal a lansat pe 8 martie „ŞTIM CE VOR FEMEILE", prima campanie de imagine susţinută de vedete temerare din România: Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu, Adrian Despot şi Marius Florea Vizante.

Celebrităţile întruchipează patru tipologii diferite de bărbaţi - disciplinatul, inteligentul, volubilul şi atentul - pe care şi-i doresc femeile Diva. Ei ştiu că femeile sunt complicate, aşa că, pentru a afla mai multe despre partenerele lor, se supun unui regim de autoperfecţionare - se strâng ca băieţii să urmărească serialele dedicate îndeobşte femeilor, iar Diva ne arată filmuleţul fiecărei întâlniri, postându-le săptămânal pe site-ul www.stimcevorfemeile.ro, în datele de 8, 15, 22 şi 29 martie.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite