Victoria Beckham a câştigat Oscarul modei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Beckham este un designer de succes
Victoria Beckham este un designer de succes

Victoria Beckham a câştigat titlul Brandul anului 2011 la gala British Fashion Awards, surclasând competitori celebri precum Stella McCartney, Tom Ford şi Burberry, potrivit telegraph.co.uk.

Victoria, soţia fotbalistului David Beckham, a primit acest premiu - considerat un Oscar al modei - la o gală care a avut loc la Hotelul Savoy din centrul Londrei. Deşi este foarte rezervată la apariţiile sale publice, vedeta în vârstă de 37 de ani a fost foarte emoţionată de această dată şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Publicul încă o asociază cu trupa Spice Girls sau o consideră doar o soţie de fotbalist, Victoria a demonstrat că are un cuvânt important de spus în modă, ca designer vestimentar.

„Sunt conştientă de faptul că oamenii au idei preconcepute despre mine. Când am început această afacere, Marc Jacobs (n.r. - un celebru creator de modă) mi-a spus: Atâta vreme cât calitatea produsului este excelentă, oamenii pot spune că ceea ce faci nu e pe gustul lor, dar nu pot spune că faci «gunoaie»", declara la începutul lunii fosta cântăreaţă.

Sarah Burton, designerul anului

La gala londoneză, Sarah Burton, designerul Casei Alexander McQueen, care a realizat rochia de mireasă pentru Kate Middleton, dar şi pe cea de domnişoară de onoare purtată de Pippa Middleton, a fost desemnată Designerul anului 2011. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite