Victoria Beckham, prea ocupată pentru reunirea cu Spice Girls

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Beckham refuză să ia parte la o posibilă reunire a trupei Spice Girls, din cauză că este prea ocupată cu familia sa şi cu proiectele sale din lumea modei, potrivit aceshowbiz.com.

Trupa Spice Girls s-ar putea reuni în această vară, pentru un concert cu ocazia Jubileului de diamant al reginei Elisabeta a-II-a a Marii Britanii ce marchează 60 de ani de la încoronarea sa. Gary Barlow, producător şi solistul formaţiei Take That, le-a rugat pe fostele membre ale trupei Spice Girls să participe la eveniment.

În timp ce Mel Brown, Melanie C, Geri Halliwell şi Emma Bunton sunt de acord, doar Victoria Beckham (Posh Spice) este prea ocupată pentru muzică.

 „Fetele de abia aşteaptă, doar Posh este prea ocupată. Le iubeşte pe fete şi vrea să le susţină, dar nu vede cum ar putea avea timp când afacerile ei din domeniul modei merg aşa de bine. Fiecare minut liber pe care îl are îl petrece alături de copii săi", a declarat o sursă.

Jubileul de diamant care marchează 60 de ani de la încoronarea reginei Elisabeta a-II-a a Marii Britanii va avea loc pe 4 iunie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite