„Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Almăşan şi Victor Socaciu au pus punct unui mariaj de 13 ani
Marina Almăşan şi Victor Socaciu au pus punct unui mariaj de 13 ani

Realizatoarea TV Marina Almăşan îl învinovăţeşte pe fostul ei soţ, cântăreţul Victor Socaciu, pentru destrămarea mariajului lor.

Marina Almăşan (49 de ani) şi Victor Socaciu (59 de ani), care au fost căsătoriţi timp de 13 ani, au divorţat în urmă cu două săptămâni, pe cale amiabilă, în faţa notarului. Băieţelul pe care cei doi îl au împreună, Victor, va rămâne să locuiască alături de mama lui.

Potrivit ziarului „Click!", motivul divorţului ar fi fost acela că Marina Almăşan ar avea o relaţie cu milionarul timişorean Georgică Cornu, supranumit „regele asfaltului din Banat". Marina Almăşan a declarat însă pentru Mediafax că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei lor este, încă de acum 10 ani, Victor Socaciu.

„Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni", a declarat realizatoarea TV.

 Deşi a fost surprinsă de paparazzi alături de Georgică Cornu, Marina Almăşan spune că fotografiile „au un cu totul alt context". „Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă, care, în realitate, au un cu totul alt context, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine.

Din respect pentru anii petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine, cel puţin deocamdată, să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre. Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos", a declarat pentru Mediafax Marina Almăşan.

Nici în familia miliardarului timişorean nu este linişte. Soţia acestuia, Oana Maria (43 de ani), a depus pe 8 martie actele de divorţ. Soţia înşelată ştie când, unde şi cum şi-a pierdut bărbatul, potrivit ziarului „Click!".

S-au cunoscut la un  eveniment caritabil

Totul a început pe 10 noiembrie 2011, când soţii Cornu au participat la Balul Speranţei, organizat an de an la Timişoara. Marina Almăşan a fost prezentatoarea evenimentului caritabil.

„Soţul meu este un bărbat extraordinar, un om cu adevărat generos. Mereu a făcut acte caritabile şi la fel s-a întâmplat şi în seara aceea. Femeia asta a pus ochii pe el când a văzut că scoate din buzunar 10.000 de euro ca să-i doneze. A făcut rost de numărul lui de telefon şi a doua zi l-a sunat ca să-l roage să-i sponsorizeze emisiunea. De atunci, au început să se întâlnească, a angajat-o să scrie o rubrică la ziarul «Mehedinţeanul», iar după o lună, mai exact de Sf. Nicolae, soţul meu a plecat de acasă", povesteşte, îndurerată, femeia, de 43 de ani.

Idilă la hotel

Idila dintre Marina şi Georgică nu s-a consumat doar în imobilul de pe strada Zambilelor, din Bucureşti, deţinut de miliardar, ci şi la hotel. Astfel, cei doi au fost surprinşi ieşind din Hotelul Phoenicia, din Capitală, pe  29.12.2011.

Georgică vrea s-o ceară în căsătorie pe Marina

Dragostea pentru Marina l-a orbit atât de tare pe Georgică încât a uitat că este însurat de 16 ani şi că acasă îl aşteaptă doi copii, o fată de 14 ani şi un băiat de 12 ani. Ba chiar nu se sfieşte să le povestească apropiaţilor despre relaţia lui de amor cu vedeta TVR.

„O iubeşte, e înnebunit după ea şi se laudă la toată lumea. Le-a spus prietenilor, părinţilor, chiar şi copiilor. Ei sunt mici şi nu realizează, dar pentru mine nu-i uşor. Sunt nişte ani petrecuţi împreună, pe care nu-i pot şterge cu buretele", a declarat pentru „Click" Oana Maria Cornu. Întrebat despre relaţia pe care o are cu Marina Almăşan, miliardarul a  recunoscut că se iubeşte cu aceasta. „Este o femeie deosebită, frumoasă, serioasă şi cu principii. Nu-mi e ruşine să ies cu ea în lume. Eu sunt în divorţ, ea s-a despărţit deja, aşa că ne putem vedea de viaţa noastră. Când va veni momentul, am să o cer în căsătorie", a declarat Georgică Cornu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite