Viaţa dublă a lui Conrad Murray: între medicul care oferea tratamente gratuite săracilor şi tatăl denaturat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conrad Murray
Conrad Murray

Doctorul Conrad Murray, găsit vinovat de uciderea involuntară a lui Michael Jackson, are o viaţă dublă: pe de o parte, pacienţii îl descriu drept medicul altruist care le oferea săracilor tratamente gratuite, pe de altă parte, apropiaţii spun că era un afemeiat şi un tată denaturat.

Murray, care este căsătorit, are cel puţin şapte copii cu şase femei diferite, potrivit dailymail.co.uk. Medicul a fost dat în judecată de mai multe ori pentru neplata pensiei alimentare, iar în 2007 şi 2009 a fost chiar condamnat la închisoare din acest motiv. În ambele ocazii, medicul a plătit în cele din urmă pensia alimentară, evitând astfel să ajungă la închisoare. O fostă iubită a lui Murray l-a acuzat pe acesta de violenţă domestică, însă medicul nu a fost acuzat.

Conrad Murray este căsătorit cu o doctoriţă, Blanche, iar împreună au doi copii. Cu toate acestea, el are o amantă, o fostă stripteuză, Nicole Alvarez (29 de ani), căreia îi plătea chiria apartamentului din Santa Monica (California), în valoare de 2.500 de dolari pe lună.

Potrivit dailymail.co.uk, Conrad Murray era îngropat în datorii când a aceptat să devină medicul personal al lui Michael Jackson şi să-i furnizeze acestuia diverse medicamente foarte puternice.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite