Viaţa ascunsă a fostului Beatles George Harrison: droguri şi femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul documentarului „George Harrison: Living In The Material World“
Afişul documentarului „George Harrison: Living In The Material World“

Un nou documentar despre fostul Beatles George Harrison (1943 - 2001), produs chiar de ultima soţie a artistului, Olivia, îl prezintă pe muzician ca fiind un afemeiat şi un consumator de droguri, potrivit thesun.co.uk.

În documentarul „George Harrison: Living In The Material World", prieteni apropiaţi ai artistului, printre care foştii colegi de trupă Paul McCartney şi Ringo Starr vorbesc despre aspecte mai puţin cunoscute ale vieţii lui George Harrison.

Muzicianul Eric Clapton a povestit despre relaţia sa cu Pattie Boyd, prima soţie a lui George. Atunci când Clapton i-a spus fostului Beatles că s-a îndrăgostit de soţia lui, replica acestuia a fost: „Poţi s-o iei, dacă vrei".

A doua soţie a lui Harrison, Olivia Harrison, care a fost căsătorită cu artistul din 1978 până în 2001, când acesta a murit de cancer la plămâni, a mărturisit că soţul său era un om lber. „Nu-i plăcea să ţină cont de reguli. Îi plăceau femeile, iar femeile îl plăceau pe el", a spus aceasta.

Olivia Harrison a vorbit şi despre teribilul atac asupra soţului său. În 1999, un bolnav psihic a pătruns în locuinţa celor doi şi l-a înjunghiat de opt ori pe fostul Beatles.

„Am alergat în cameră, am luat un vătrai şi l-am lovit pe tipul ăla de câteva ori. Am văzut că avea sânge în părul blond. Atunci el a început să mă alerge şi m-a apucat de gât. George i-a sărit în spate", şi-a amintit Olivia. Atacatorul nu a fost condamnat la închisoare, deoarece avea problem psihice. El a petrecut 19 luni într-un spital.

În documentarul regizat de Martin Scorsese sunt incluse câteva imagini de arhivă în care George Harrison povesteşte cum a luat LSD (un drog psihedelic - n.r.).

Fostul coleg Ringo Starr şi-l aminteşte ca pe o persoană care ar fi făcut orice pentru a-şi ajuta prietenii. În documentar, Ringo a plans când a vorbit despre Harrison.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite