Vezi ce planuri are Smiley pentru Ştefan Stan, „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley
Smiley

În a doua zi de Crăciun, Ştefan Stan a devenit posesorul titlului de „Vocea României".

Ştefan Stan, care a câştigat marele premiu de 100.000 de euro şi va avea un album lansat la Universal Music România, a avut-o în sală, pentru prima dată de când a început competiţia, şi pe mama sa.

„Acum două zile i-am zis mamei să vină la finală. Şi a venit. Mamă, îmi dai energie. Mulţumesc", a declarat Ştefan în timpul emisiunii.

Smiley este mândru că elevul său a reuşit să cucerescă inimile oamenilor care l-au votat în număr foarte mare.

„Înainte de concurs mi-a zis că va cânta aşa cum simte, că nu are nicio apăsare, nu-l interesează dacă va câştiga sau nu. Contează foarte mult de acum încolo cum îl va susţine publicul, am înţeles că este un număr impresionant de oameni care l-au votat", a declarat Smiley pentru „Adevărul".

Cariera muzicală a lui Ştefan Stan de abia începe, iar antrenorul său, Smiley, are planuri mari pentru el.
„Majoritatea pieselor de pe albumul lui Ştefan Stan le voi lucra împreună cu echipa mea de la HaHaHa Production. O să fie o combinaţie frumoasă de genuri muzicale, cum nu s-a mai făcut până acum în România", a precizat Smiley.

Ceilalţi membri ai echipei lui Smiley nu vor fi uitaţi. Smiley vrea să se ocupe de viitoarea lor carieră muzicală şi deja a început să lucreze la nişte piese pentru ei.

„Împreună cu toată echipa de la HaHaHa Production am început să lucrez pentru pentru Cătălin Dobre, am avut piesa pe care a cântat-o în seara aceasta, o să lucrez cu Anthony Icuagu, Marcel Lovin. La anul, am multe planuri. Vreau să le pregătesc viitoarea carieră pentru că am încredere în echipa mea. Oamenii aştia au ceva de spus, nu sunt doar nişte voci, sunt nişte personaje. Toţi concurenţii din finală sunt nişte voci extraordinare. I-am apreciat pe absolut toţi. Cristian Sanda este o voce spectaculoasă, e o mare surpriză ca la anii săi să cânte aşa. Iuliana Puşchilă este o viitoare Mădălina Manole, iar Dragoş Chircu este un super-cântăreţ, are multă experienţă, o voce senzaţională, un şarm aparte. Îi iubesc pe toţi, vreau să lucrez cu ei, dar datoria mea a fost să-i scot în evidenţă lui Ştefan Stan toate calităţile şi să-i ascund micile defecte", a mai spus Smiley.

Ce sfaturi i-a dat Smiley lui Ştefan Stan înainte de marea finală

Pentru Smiley cel mai important lucru a fost prezenţa lui Ştefan Stan în finală, de aceea l-a sfătuit să uite şi de premiu şi de public şi să cânte exact aşa cum simte.

„Pentru această seară i-am spus să nu se mai gândească la premiu. Să realizeze că este deja câştigat pentru că a ajuns în marea finală şi să uite de tot, de public, de părerile pro sau contra, să cânte exact cum simte el. I-am dat piesele astfel încât să îl pună cât mai bine în valoare. Piesa „My Way" cred că a pus pecetea acestei seri şi mă bucur că a cântat-o, pentru că la început nu a vrut. E un om care a fost iubit, blamat, discutat, dar aşa e bine, altfel nu eşti important. În momentul în care cântă, îl reţii, ştii că e vocea lui. Are stilul lui de a cânta. «Vocea României» trebuie să aibă personalitate", a declarat Smiley.

Ştefan Stan, în vârstă de 34 de ani, este din Bucureşti. A început să cânte de la 10 ani. Părinţii săi nu l-au susţinut în dorinţa sa de a avea o carieră muzicală, deşi mama sa a cântat în tinereţe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite