Vedetele Kanal D, succes în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută", iniţiată de Kanal D şi de Asociaţia Telefonul Copilului, a adunat 90.000 de euro, fonduri care vor veni în sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor ce apelează Telefonul Copilului, la numărul special 116 111.

Simona Pătruleasa, Gabriela Cristea, Virgil Ianţu şi Raluca Moianu şi alte vedete Kanal D s-au implicat în campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută" pentru că nu au putut rămâne insensibile la suferinţa unor copii discriminaţi sau abuzaţi.

Toţi banii adunaţi vor fi folosiţi pentru extinderea infrastructurii tehnice, a programului de lucru al serviciului 116 111, precum şi pentru suplimentarea numărului de specialişti (psihologi şi asistenţi sociali), care să preia apelurile copiilor, astfel încât micuţii aflaţi în dificultate să aibă parte de consiliere şi ajutor specializat.

„Anul 2012 a început cu un zâmbet de copil, unul dintre sutele de copii care au fost ascultaţi la Telefonul Copilului atunci când au avut nevoie. Îţi mulţumesc ţie, celui care a înţeles apelul nostru, pentru că eşti om şi prin gestul tău ai demonstrat că principala putere pe care o primim în viaţă este aceea de a face bine celor de lângă noi", a declarat Raluca Moianu, ambasador al campaniei „Un apel pierdut, o copilărie pierdută".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite