Vedete eclipsate de fraţii mai mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elizabeth Olsen (centru), alături de surorile mai mari, Mary Kate şi Ashley
Elizabeth Olsen (centru), alături de surorile mai mari, Mary Kate şi Ashley

Pippa Middleton şi Elizabeth Olsen sunt două dintre celebrităţile care, odată ajunse în lumina reflectoarelor, au „strălucit“ mai tare decât surorile lor mai mari.

Probabil că sunt puţine femei care să nu se viseze mirese şi care să nu-şi dorească să fie în centrul atenţiei măcar pentru o noapte. Dar, cu siguranţă, niciuna dintre ele nu şi-ar dori să fie eclipsată în ziua cea mare, tocmai de către... sora mai mică. Nunta regală din Marea Britanie - care a ţinut cu ochii pe televizor o treime din populaţia planetei (2,4 miliarde de oameni) - i-a adus în atenţia lumii întregi pe Kate Middleton şi pe Prinţul William şi, alături de ei, pe Pippa Middleton, sora mai mică a miresei. Încă de la primele cadre cu Pippa transmise de televiziuni, tânăra a „strălucit"  mai ceva ca sora sa, ducesa de Cambridge.

Fani celebri

Pippa Middleton a devenit rapid preferata presei din întreaga lume, a oamenilor obişnuiţi şi chiar a celebrităţilor. Recent, Justin Timberlake declara: „noi, bărbaţii americani, suntem mari fani ai Pippei".Tânăra britanică în vârstă de 28 de ani are mulţi fani. I-a câştigat atât de repede, încât la doar o zi după apariţia la nunta surorii sale, până şi fundul ei a devenit un „personaj", care are chiar propria pagină de Facebook, „Pippa Middleton Ass Appreciation Society", cu peste 240.000 de fani. Aproape că nu trece o zi în care charismatica tânără să nu fie menţionată în paginile ziarelor britanice şi, orice ar face, are succes.

Pippa Middleton, în rochia care a făcut-o celebră la nunta surorii ei Foto: reuters

AFP anunţa zilele trecute că tânăra va publica un ghid de sfaturi practice despre normele de etichetă ce trebuie respectate pentru a deveni o gazdă perfectă cu ocazia recepţiilor şi a dineurilor speciale. Nu mai departe de săptămâna trecută, lanţul de magazine Debenhams, din Marea Britanie, a lansat o replică după celebra rochie de domnişoară de onoare purtată de Pippa la nunta surorii sale. Rochia, care a făcut furori în întreaga lume, este vândută drept rochie de mireasă (la preţul de 190 de euro), acest model fiind foarte solicitat de către femeile obişnuite.

Elizabeth Olsen (22 de ani), sora mai mică a celebrelor gemene Mary Kate and Ashley Olsen (din serialul „Casa plină"), este şi ea astăzi în lumina reflectoarelor (ca actriţă) mai mult decât surorile ei, pe vremuri copii-minune la Hollywood. În timp ce gemenele s-au axat, în ultima perioadă, pe afaceri legate de modă, sora cea mică joacă în filme, iar după cel mai recent rol al său, din filmul „Martha Marcy May Marlene", se spune că ar avea şanse la o nominalizare la Oscar. Criticii au fost impresionaţi de prestaţia tinerei, care interpretează o femeie care fuge dintr-o sectă şi încearcă apoi să ducă o viaţă normală.

Charlie Sheen Şi-a eclipsat fratele şi tatăl

Şi Charlie Sheen (46 de ani) intră în categoria celor care şi-au eclipsat fraţii mai mari şi nu numai. Actorul american are un tată celebru şi un frate celebru: Martin Sheen, respectiv Emilio Estevez. În ultimii ani faima starului din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate" a depăşit-o cu mult atât pe cea a fratelui, cât şi pe cea a tatălui său.

Actorul Emilio Estevez s-a retras de ceva vreme în spatele camerelor de luat vederi şi a lucrat ca scenarist, producător şi regizor. În tot acest timp, Charlie Sheen cucerea lumea întreagă în rolul burlacului obsedat de femei din sitcomul „Doi bărbaţi şi jumătate" şi a ajuns chiar cel mai bine plătit actor de televiziune, cu 1,25 milioane de dolari pe episod.

Pippa Middleton, în rochia care a făcut-o celebră la nunta surorii ei p Foto: reuters

Sheen s-a aflat constant în „lumina reflectoarelor" nu doar prin prisma carierei sale, ci şi a vieţii personale agitate, presărată cu numeroase scandaluri legate de violenţă domestică, alcool, droguri şi prostituate. Chiar dacă a fost concediat din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate", Sheen nu a dispărut din peisajul TV şi a primit noi oferte, astfel că va reveni anul viitor cu un nou proiect de televiziune.

La vârsta de 9 ani, Michael Jackson era cel mai mic dintre cei cinci fraţi care formau trupa Jackson 5. Însă atunci când apărea pe scenă, electriza audienţa, eclipsându-şi fraţii mai mari. Formaţia a fost unul dintre fenomenele muzicale ale anilor '70 şi a fost rampa de lansare a lui Michael Jackson într-o carieră solo, transformându-l pe acesta nu doar în cel mai de succes artist din familia Jackson, ci şi într-unul dintre cei mai mari artişti ai lumii.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite