Vedete care nu fac toţi banii. Vezi ce actori de la Hollywood sunt plătiţi exagerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eddie Murphy
Eddie Murphy

Drew Barrymore ocupă prima poziţie în topul celebrităţilor plătite exagerat la Hollywood, în raport cu veniturile aduse de filmele în care au jucat, potrivit unui sondaj realizat de Forbes.com, potrivit Mediafax.

Actriţa americană a adus producătorilor doar 40 de cenţi pentru fiecare dolar investit de aceştia în filmele care au avut-o în distribuţie.

Drew Barrymore a jucat în 2010 în comedia romantică „Going the Distance", care a obţinut încasări de doar 17,8 milioane de dolari. Filmele ei din 2009 - „Everybody's Fine" şi „Whip It" - au generat încasări şi mai mici.

Pe locul al doilea s-a clasat Eddie Murphy, care a adus 2,7 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost plătit. Cele mai recente filme ale sale, „Ţi-l prezint pe Dave" şi „Imagine That", au fost eşecuri din punct de vedere al încasărilor. Postura de prezentator al galei Oscar 2012 ar putea reprezenta o relansare în carieră pentru Eddie Murphy.

Will Ferrell se află pe poziţia a treia: pentru fiecare dolar investit în filmele sale, producătorii au încasat 3,5 dolari. Următorii clasaţi în topul „Forbes" sunt: Reese Witherspoon (3,55 dolari generaţi pentru fiecare dolaru cu care a fost plătită), Denzel Washington (4,25 dolari), Nicolas Cage (4,40 dolari), Adam Sandler (5,20 dolari), Vince Vaughn (5,20 dolari), Tom Cruise(6,35 dolari), Nicole Kidman (6,70 dolari), pe poziţia a zecea.

Editorii de la Forbes.com au utilizat o formulă care calculează salariul estimat al actorilor pentru fiecare film, incluzând vânzările de DVD-uri şi drepturile de televizare, pe care au raportat-o la încasările filmului analizat.

Pentru a alcătui acest clasament, experţii au analizat topul primelor 100 de staruri de la Hollywood care au deţinut roluri principale în cel puţin trei filme ce au beneficiat de o distribuţie largă, în ultimii cinci ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite