Vara celor mai tari concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-uri spectaculoase se anunţă vara aceasta în România. Artişti cu renume pe plan internaţional vor cânta în Capitală şi în marile oraşe din ţară.

Vara lui 2012 va fi una plină pe plan muzical, mai mulţi artişti cunoscuţi în lume confirmându-şi prezenţa în ţara noastră. Aceştia vor încânta şi publicul din România cu spectaculoasele lor show-uri, care au făcut furori peste tot în lume.

Printre ei se numără Lady Gaga, Roxette, Julio Iglesias. Cele mai multe dintre concerte vor fi susţinute în Capitală, dar şi în marile oraşe, precum Cluj-Napoca. 

Linkin Park, primul concert în balcani

Trupa Linkin Park va concerta pentru prima dată în România pe 6 iunie 2012, în Bucureşti la Romexpo. Evenimentul face parte din turneul european al formaţiei şi este organizat de compania Events.

Tupa vine pentru prima oară în zona Balcanilor, de aceea sunt aşteptaţi mulţi spectatori şi din ţările vecine. Guns N' Roses revine în România cu un show extraordinar în cadrul Tuborg Green Fest powered by Rock the City, care va avea loc pe 1 iulie.

Formaţia va susţine un recital de peste două ore şi jumătate în ultima seară a evenimentului ce va avea loc între 29 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo Bucureşti.

Joi, 19 iulie 2012, formaţia Roxette va încânta publicul clujean pe Stadionul Cluj Arena, care a mai fost gazda celor de la Scorpions şi Smokie în toamna lui 2011. Aceştia revin în ţara noastră după un spectacol susţinut anul trecut pe 31 mai, la Zone Arena. Biletele vor avea preţuri cuprinse între 65 de lei şi 250 de lei.

Julio Iglesias, cel mai bine vândut şi faimos cântăreţ spaniol al tuturor timpurilor, va concerta pe 30 iunie, de la ora 20.00, la Zone Arena din Bucureşti. Show-ul face parte din turneul „2012 World Tour", care ar putea fi ultimul din cariera sa. Preţurile la acest concert sunt cuprinse între 100 de lei şi 900 de lei.

Excentrica Lady Gaga,în premieră în România

Unul dintre cele mai aşteptate concerte în România va avea loc pe 16 august. „Arena Naţională" din Bucureşti va găzdui primul concert susţinut în ţara noastră de celebra şi excentrica Lady Gaga.

Evenimentul face parte din turneul „The Born This Way Ball", ce promovează cel mai recent album al artistei, „Born This Way". Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare începând cu 27 aprilie 2012 şi au preţuri cuprinse între 150 şi 475 lei, acestea fiind disponibile la mai multe categorii, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Un alt eveniment important din Capitală este şi spectacolul trupei americane Red Hot Chili Peppers, care va avea loc pe 31 august 2012, tot pe „Arena Naţională".

Trupa a pornit într-un turneu de promovare a albumului „I'm With You".  Aceştia vor susţine concerte în Anglia, Irlanda, Olanda, Franta, Elvetia, Finlanda şi desigur, România, pentru prima dată în cariera trupei. Cei care vor să participe la acest eveniment trebuie să scoată din buzunar de la 130 de lei până la 495 de lei.

Tichetele pentru aceste concerte pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro, www.biletoo.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite