VIDEO Vanessa Paradis l-a „îmblânzit“ pe Johnny Depp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milioane de femei o invidiază pe miniona franţuzoaică, actriţă şi cântăreaţă, pentru că l-a cucerit, acum 12 ani, pe unul dintre cei mai doriţi bărbaţi ai planetei. Într-unul dintre rarele ei interviuri, acordat revistei „Harper’s Bazaar“, Vanessa (37 de ani) vorbeşte despre viaţa ei alături de celebrul actor.

Cântăreaţă, actriţă şi muză a casei de modă Chanel, Vanessa Paradis este mult mai mult decât doamna Depp. Cuplul format din americanul cu aspect exotic şi franţuzoaica delicată, faimoasă şi datorită strungăreţei sale, se ţine departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de alte „perechi" de succes de la Hollywood, precum Brad Pitt şi Angelina Jolie.

Interviul acordat revistei americane „Harper's Bazaar" este unul dintre puţinele în care Vanessa Paradis se destăinuie. Articolul a apărut chiar înainte de premiera celui mai nou film al său, comedia romantică „L'Arnacoeur" („Distrugătorul de inimi"), în care joacă alături de Roman Duris.

Parteneriatul Paradis-Depp pare să le priască amândurora. El a trecut prin mai multe relaţii distructive şi disecate îndelung de către presă, printre care cea cu Winona Ryder şi cea cu manechinul Kate Moss.

Deja au trecut 12 ani de când Vanessa şi Johnny sunt împreună, fără să se fi căsătorit între timp. Au doi copii, Lily-Rose (11 ani) şi Jack (8 ani), care nu au primit nume extravagante ca odraslele altor vedete.

Deţin o insulă în Caraibe, căreia nu-i spun Insula Paradisului ci.... „Fuck-Off Island", unde se retrag în vacanţe. Despre copiii ei, actriţa şi cântăreaţa franceză spune că „nu aparţin de domeniul public".

Relaţia dintre Depp şi Paradis a început în 1998, dar cei doi se cunoşteau deja de patru ani, de pe vremea când actorul american era implicat într-o relaţie cu modelul britanic Kate Moss, o prezenţă constantă în tabloide.

Dragoste la prima vedere

Vanessa spune că a fost „dragoste la prima vedere" atunci când şi-a cunoscut partenerul de viaţă. Amândoi erau văzuţi ca vedete nonconformiste, boeme, iar Paradis spune că nu l-a cuminţit pe Depp.
„Ne-am îmblânzit reciproc."

La doar trei luni de relaţie, Vanessa a rămas însărcinată cu Lily-Rose, ceea ce unora li s-a părut grabă, iar altora iubire reală. În familia lor se vorbeşte mai ales engleza, deşi reşedinţa principală este în Franţa rurală. „Este un tip foarte special. Are atâtea talente. Este şi un tată minunat şi se pricepe la orice încearcă", povesteşte Paradis. 

„Doamna Depp" apreciază călătoriile şi experienţele pe care le are datorită carierei, dar evită covorul roşu şi petrecerile. Mărturiseşte că se menţine sănătoasă bând multă apă, dar şi vin roşu de Bordeaux.

Vedetă din adolescenţă

Paradis s-a lansat la 14 ani cu hitul „Joe le Taxi", în care apărea ca o Lolită franţuzoaică. Ea recunoaşte că era puţin prea provocatoare în acea perioadă. „Eram disperată să fiu o femeie, să arăt ca o femeie, deşi nu aveam cu adevărat viaţa unei femei".

A fost aspru criticată din cauza imaginii sale, iar în apropierea casei din Paris a familiei sale au fost scrise insulte pe ziduri. Vanessa Paradis încă este activă în cariera ei din showbiz şi o inspiraţie constantă pentru designerul casei de modă Chanel, Karl Lagerfeld.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite