VUNK la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VUNK, gata de decolare
VUNK, gata de decolare

După cel mai bun an al lor, în care au fost desemnaţi cea mai bună trupă rock în 2011 şi au lansat hiturile „Artificii pe tavan", „Vreau o ţară ca afară" şi „Pleacă" (în duet cu Antonia), băieţii de la VUNK pregătesc cel mai mare concert al lor - „VUNK la înălţime", pe 9 decembrie, în Centrul Cultural „Ion Manu" din Otopeni, de la 19.30.

Concertul este o premieră pentru piaţa muzicală românească prin punerea în scenă a unui concept care presupune ca scena şi decorul să înceapă chiar de la intrarea în sală, publicul fiind parte principală în construcţia şi evoluţia concertului. Totul va fi filmat, înregistrat şi lansat pe DVD în primavara lui 2012.

„Spectacolul nostru este povestea unui om cu o vârstă înaintată care zboară împreună cu noi într-un avion care îl va duce în toate colţurile sufletului, trezindu-i, din nou, toate emoţiile pe care le credea amorţite de trecerea anilor şi de problemele uzuale ale fiecăruia dintre noi. Personajul nostru este interpretat de Marius Manole, poate cel mai talentat şi premiat actor de după ‘90. Pentru filmul care va însoţi concertul în timp real, l-am trecut prin multe încercări pe Marius: l-am îmbătrânit, a căzut cu avionul, s-a scufundat cu avionul, a văzut moartea cu ochii, şi-a regăsit tinereţea sufletului şi toate astea în doar 1 oră şi 45 de minute, cât o să dureze spectacolul nostru. În afară de colaborarea cu Marius Manole, în concert mai avem doi invitaţi extraordinari, cu o istorie şi o carieră la înălţime", declară Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Biletele s-au pus în vânzare în magazinele Diverta şi pe www.myticket.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite