VIDEO Vocea Olandei vine la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Saunders, câştigătorul concursului „Vocea Olandei“
Ben Saunders, câştigătorul concursului „Vocea Olandei“

Invitatul special al celei de-a doua ediţii live a show-ului „Vocea României", difuzată mâine seară, la Pro TV, este Ben Saunders, câştigătorul de la „Vocea Olandei".

Ben participa la lupte de full contact, avea un cabinet de tatuaje şi era cunoscut drept Tattoo Ben în oraşul olandez Hoorn, atunci când s-a prezentat la preselecţia concursului „The Voice of Holland".

Prestaţia sa a reuşit să întoarcă scaunele antrenorilor în doar câteva secunde şi a făcut înconjurul lumii. Acest show i-a schimbat viaţa lui Ben, iar în prezent acesta este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din Olanda.
Mâine, la „Vocea României", este rândul Loredanei şi al lui Marius Moga să-şi aducă echipele în ring. La fel ca la ediţia de săptămâna trecută, publicul va avea un cuvânt important de spus.

După prestaţia concurenţilor din cele două echipe, telespectatorii îşi vor putea vota preferaţii. În urma voturilor publicului, se va face un top 5 pentru fiecare echipă. Primii doi clasaţi merg mai departe, fiind salvaţi de public. Dintre ceilalţi trei, antrenorul salvează şi el un concurent de la eliminare, ceilalţi doi urmând să intre la duel. Fiecare dintre cei doi va interpreta o piesă nouă şi, în urma prestaţiei lor, antrenorul îl va alege pe cel care merge mai departe. În urma acestei etape, fiecare antrenor va continua competiţia cu patru voci.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite