VIDEO Ştefan Bănică jr critică nulităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică Junior
Ştefan Bănică Junior

Ştefan Bănică jr a susţinut un protest inedit, criticând în versuri „vedetele de carton" într-unul din concertele sale de Crăciun susţinute la Sala Palatului.

Ştefan Bănică jr a interpretat piesa „Protest", ale cărei versuri „Hai lasă-ne/Ne-am săturat de nulităţi şi de netalentaţi/ Hai lasă-ne, ne-am săturat, de tot ce-i fals şi neinteresant!" se referă la persoanele care nu au nimic de spus, dar care fac audienţă.

Lui Ştefan Bănică jr nu i-au scăpat nici Monica Gabor şi Irinel Columbeanu care „au divorţat în termeni duri după ce şi-au prezentat viaţa personală timp de trei ani într-un reality-show".

Cântăreţul nu l-a uitat pe realizatorul TV Radu Banciu, prezentând în concert imagini dintr-o emisiune în care acesta critica familia Bănică-Marin şi făcea referire la „cei 15.000 de prostănaci care vin să-i vadă concertele în fiecare iarnă".

În replică, Radu Banciu a declarat că este foarte posibil să îl dea în judecată pe Ştefan Bănică jr, deoarece a difuzat imaginile într-un spaţiu public fără acordul titularului de drept, potrivit RTV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite