VIDEO Smiley s-a îndrăgostit de una dintre concurentele de la „Vocea României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley
Smiley

A doua etapă a show-ului "Vocea României", difuzată aseară la Pro TV, a adus voci senzaţionale şi poveşti cu iz de romantism. Protagonistul este chiar Smiley, care a fost vrăjit de una dintre concurente.

Loredana Ciobotariu, în vârstă de 22 de ani, a venit la „Vocea României" pentru a-şi demonstra că poate să cânte. A cântat piesa „One" şi a reuşit să îi facă pe toţi cei patru antrenori să se întoarcă.
Loredana l-a ales pe Smiley, deşi acesta era foarte emoţionat când a trebuit să îşi ţină pledoaria, motiv pentru care ceilalţi juraţi au început să facă glume pe seama lui şi să spună că este îndrăgostit.

Celălalt concurent care a reuşit să întoarcă toate scaunele juraţilor este un elev de numai 16 ani, Laurian Manta. „Mă trezesc cântând, cânt şi în timpul orelor, muzica e viaţa mea - nu mă văd făcând altceva!" a mărturisit băiatul.
Vreau să rup scena în două!", a declarat el, sigur pe sine, înainte să intre să-şi facă numărul. A cântat piesa „Je suis malade" şi a smuls ropote de aplauze, minute în şir.
Când m-am întors şi l-am văzut, am zis „au, au!", a recunoscut Loredana. Moga a încercat să-l atragă în echipa lui cu sinceritatea-i bine cunoscută: „Sincer, ai o voce atât de bună încât o să faci treabă bună pe oricare dintre noi ai alege", a spus Marius Moga

Oana Raluca Muntean a fost aleasă în echipa lui Marius Moga după ce juratul a auzit-o cântând piesa „A woman's worth" a Aliciei Keys.
Are un cârlig în voce, mi-am dat seama că nu are probleme cu vocea, ci doar că e răguşită", a spus el după ce a ascultat-o cu atenţie. Fata a avut câteva momente în care s-a încurcat, dar Moga a reuşit să îi vadă adevăratul potenţial şi a apăsat pe buton.

Fely Donose are 26 de ani, este din Sebeş, Alba, şi nu a luat niciodată cursuri de canto.
Cu toate acestea, tânăra a reuşit să îi vrăjească pe antrenorii de la „Vocea României" la audiţiile pe nevăzute cu o interpretare de excepţie a piesei lui Lady Gaga - „You and I".
După ce a întors 3 din 4 scaune, Fely a ales să meargă mai departe în echipa lui Marius Moga.

Pe lista concurenţilor în ce-a de-a doua ediţie a fost şi Cristi Nistor, cunoscut publicului cu piesa „Coji de portocale", pe care o cânta alături de Simona Nae.
Cristi a cântat „She will be loved" de la Maroon 5 şi a întors două scaune - pe cel al lui Brenciu şi al Loredanei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite