VIDEO Piesă tradusă în limbajul semnelor de Johnny Depp şi Natalie Portman. Cel mai nou videoclip în regia lui Paul McCartney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul McCartney
Paul McCartney

La cei aproape 70 de ani Paul McCartney nu se retrage din industria muzicală. Artistul a prezentat la finalul acestei săptămâni, în Los Angeles, cel mai nou videoclip regizat de el, care îi are ca protagonişti pe Natalie Portman şi Johnny Depp. Aceştia traduc versurile piesei în limbajul semnelor.

Potrivit presei, cea care a venit cu ideea clipului pentru piesa „My Valentine" aste chiar fiica artistului, designerul vestimentar Stella McCartney. Există însă trei variante ale clipului: una doar cu Johnny Depp, una care o are protagonistă doar pe Nathalie Portman, iar cea de-a treia cu ambii actori.

Videoclipul regizat de Paul McCartney

Fostul membru al celebrei trupe The Beatles are un palmares impresionant de 391 de piese compuse şi regia semnată pentru alte cinci videoclipuri. Pentru clipul piesei „My Valentine", extrasă de pe ablumul „Kisses on the Bottom", McCartney a fost supravegheat de profesionişti. Ajutorul a venit din partea câştigător de Oscar Wally Pfister („Cavalerul întunecat/ The Dark Knight", „Începutul/ Inception").

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite