VIDEO O poveste emoţionantă: muzica i-a reunit familia unui tânăr după ce acesta s-a înscris la X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Arthur
James Arthur

Din suferinţă se nasc cele mai puternice caractere. Sau cele mai puternice voci, demne de concursul X Factor. James Arthur, 24 de ani, din Marea Britanie, a dovedit de curând acest lucru. Prestaţia tânărului, dar şi povestea sa emoţionantă de viaţă i-au impresionat profund pe cei patru juraţi ai concursului  X Factor Marea Britanie.

James are o poveste de viaţă foarte emoţionantă. Părinţii săi s-au despărţit pe când acesta avea o vârstă fragedă, iar acest lucru l-a afectat foarte tare. Drama pe care o trăia acasă îl transformase într-un elev problematic, înconjurat de oameni nepotriviţi. La un moment dat, ajunsese să doarmă pe stradă şi să accepte bucuros ajutorul asistenţei sociale în locul protecţiei oferite de cineva din familie.

Singura alinare o mai găsea în ceasurile petrecute exersând la chitara acustică. Dar, la un moment dat, a avut un moment revelator, când a înţeles că trebuie să se maturizeze şi să parieze pe talentul său. Înscrierea la concursul X Factor a reprezentat pentru James şi primul pas spre o viaţă mai bună, normală, alături de părinţii săi, care l-au susţinut pentru prima dată în 22 de ani.

Părinţii săi l-au însoţit la preselecţiile X Factor şi cu această ocazie şi-au vorbit pentru prima oară după 22 de ani. Întrebat de juraţi dacă a venit însoţit de cineva, James a răspuns cu ochii inundaţi de bucurie că este împreună cu toată familia sa.

"Sunt împreună cu toată familia mea, care a venit să mă susţină. Mama şi tatăl meu sunt aici, deşi ei nu-şi vorbesc de obicei. Astăzi şi-au vorbit pentru prima oară, după mulţi ani. Sunt aici pentru mine, pentru a mă susţine şi au mare încredere în mine", a spus tânărul.

După această poveste emoţionantă, James a umit şi cu talentul său extraordinar. El a interpretat propria versiune a melodiei "Forever Young" a juratei X Factor Tulisa Contostaylos. La final, juriul şi publicul s-au ridicat în picioare, iar Nicole Scherzinger a mărturisit că a fost foarte impresionată de prestaţia sa şi că de mult căuta un artist care să o inspire, iar el exact asta a făcut.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite