VIDEO Kristen Stewart, în scene erotice pentru trailerul de „pe drum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kristen Stewart
Kristen Stewart

„Pe Drum" (On the Road- n.r.), pelicula inspirată din romanul omonim al lui Jack Kerouac, și-a lansat trailerul în care apare și Kristen Stewart, protagonista din seria „Amurg". Actrița a filmat în ipostaze nud pentru a marca o nouă etapă în cariera sa.

După deznodământul seriei cu vampiri „Amurg", Kristen Stewart s-a reprofilat pe filme desprinse din realitate. Actrița apare în pelicula „Pe Drum", adaptată după romanul publicat de Jack Kerouac în 1957.

Producția lansată de Canalul Independent de Film o prezintă pe Stewart în rolul lui Marylou, o tânără în vârstă de 16 ani, care e căsătorită cu Dean Moriarty. Interpretarea este dovada evoluției profesionale a lui Stewart care trece de la rolul de eroină-vampir, la cel de adolescentă rebelă din generația Beat.

Tinerii non-conformiști din generația Beat

Actrița în vârstă de 22 de ani apare goală în mai multe scene în care face sex cu diverși bărbați. „Mi-am dorit să fac asta. Îmi place să-mi extind limitele și să mă pun în situații de care mă tem", a explicat interpreta odată cu lansarea filmului la Cannes, în luna mai.

„Generația Beat" este expresia pe care scriitorul Jack Kerouac a inventat-o în 1948 pentru a descrie nonconformismul tinerilor americani de la sfârșitul Celui de-al Doilea Război Mondial. Criticată pentru hedonism, obscenitate și consum de droguri, cultura Beat refuza valorile materiale și încuraja un stil de viață libertin.

„Pe atunci, lumea era mult mai liberă decât orice aș putea eu atinge acum. Sunt nostalgică după acele vremuri, chiar dacă nu le-am trait", a explicat Stewart într-un interviu pentru revista „Vogue" din Marea Britanie.

„Este vorba de loialitate, înainte de toate. Oamenii nu voiau faima, voiau doar să scrie sau să facă filme bune", a adăugat actrița.

Filmul „Pe Drum" este produs de Francis Ford Coppola și regizat de Walter Salles. Alături de Kristen Stewart mai joacă Sam Riley, în rolul lui Sal Paradise, Garrett Hedlund care îl interpretează pe Dean Moriarty, Kristen Dunst, Viggo Mortensen și Elisabeth Moss.

Filmul se va lansa în cinematografe pe 21 decembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite