VIDEO Eroare gravă a organizatorilor la un concurs sportiv: „Prostituatele din Kazahstan sunt cele mai curate din regiune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sacha Baron Cohen, în rolul lui Borat
Sacha Baron Cohen, în rolul lui Borat

Coşmarul Borat loveşte din nou în kazahi. După ce actorul Sacha Baron Cohen i-a ironizat pe locuitorii acestei ţări în filmul „Borat", o situaţie incredibilă a avut loc la un concurs sportiv desfăşurat în Kuweit, unde organizatorii au folosit o parodie a imnului Kazahstanului, în loc de varianta originală, potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, câştigătoarea medaliei de aur, Maria Dmitrienko, a ascultat atunci când a urcat pe podium varianta parodiată a lui Sacha Baron Cohen, ce conţine versuri jignitoare şi ironice. „Prostituatele din Kazahstan sunt cele mai curate din regiune, cu excepţia celor care au prea multe răni", au fost versurile care au răsunat în sala de concurs, în loc de varianta originală a imnului.

Sportiva a reuşit să-şi păstreze calmul pe podium, însă echipa ei a cerut reluarea ceremoniei şi scuze din partea organizatorilor. Vina le aparţine organizatorilor concursului, care au descărcat această varintă a imnului în loc de cea originală.

Lansat în 2006, filmul „Borat - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite" a stârnit controverse în întreaga lume. Mai multe secvenţe au fost filmat în satul Glod, din România. Pelicula a fost interzisă în Kazahtan şi în mai multe ţări arabe.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite