VIDEO Dezvăluiri despre cum să cucereşti un bărbat bogat. Fosta iubită a lui Hugh Hefner rupe tăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crystal Harris, fostă Playmate, în vârstă de de 26 de ani, a reuşit să îl facă pe Hugh Hefner să se îndrăgostească de ea şi să o ceară de nevastă. După ce a reuşit să îl seducă pe miliardarul de 86 de ani, frumoasa blondă a decis să îl abandoneze pe viitorul soţ, aşa că a fugit cu doar cinci zile înainte de nuntă.

Fostul iepuraş Playboy susţine că, în timpul relaţiei sale cu Hefner, a reuşit să acumuleze câteva „perle de înţelepciune“ pe care acum vrea să le împartă cu întreaga lume, scrie news.com.au.

Harris s-a logodit cu Hugh Hefner, cu 50 de ani mai în vârstă decât ea, în decembrie 2010, după ce acesta i-a oferit un inel cu diamante în valoare de 90.000 de dolari, însă a fugit cu doar cinci zile înainte de nunta care ar fi trebuit să aibă loc în iunie anul trecut.

Crystal susţine că nu are regrete în privinţa deciziei de a rupe orice legătură sentimentală cu Hefner, dar acum a hotărât să dezvăluie care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a cuceri un bărbat mai în vârstă:

Nu încerca să îl schimbi. „Bărbaţii mai bătrâni sunt destul de tipicari, aşa că dacă ceva nu îţi convine...asta e. N-ai cum să îl schimbi".

Trebuie să fii o bună ascultătoare. „Hef ştia cele mai interesante poveşti. Ascultă-l cu atenţie!".

Trebuie să fii dispusă să faci lucrurile interesante. „Du-i în locuri noi şi convinge-i să încerce lucruri diferite, cum ar fi sushi".

Declaraţiile lui Crystal despre despărţirea de Hefner

<p><a href="http://video.news.com.au/2234350494/My-break-up-with-Hef" mce_href="http://video.news.com.au/2234350494/My-break-up-with-Hef">VIDEO: My break-up with Hef</a></p>

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite