VIDEO Concertele lunii martie în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Vunk concertează astăzi, 1 martie, în clubul Tribute din Bucureşti
Trupa Vunk concertează astăzi, 1 martie, în clubul Tribute din Bucureşti

Concertele susţinute de Lara Fabian, în premieră pentru publicul român, tradiţionalele recitaluri dedicate femeii ale unor artişti precum Alessandro Safina şi Ştefan Bănică, dar şi spectacolele violonistului britanic Nigel Kennedy de la Timişoara şi Cluj, vor anima România în luna martie, scrie Mediafax.

Cântăreaţa belgiană Lara Fabian va concerta în premieră la Bucureşti, pe 17 şi 18 martie, la Sala Palatului. O legendă a muzicii pop, Lara Fabian a devenit cunoscută pe plan internaţional de la 18 ani, după participarea la Eurovision cu melodia "Croire", unde s-a clasat pe locul al patrulea.

Luna martie va aduce la Bucureşti şi alţi artişti internaţionali printre care Chick Corea şi Gary Burton, legende ale jazz-ului internaţional, care vor susţine un concert pe 20 martie, la Sala Palatului, într-un eveniment special dedicat tuturor împătimiţilor genului şi iubitorilor de muzică în general. Cei doi artişti se află, în primăvara acestui an, într-un turneu de promovare care marchează lansarea unui album în duet.

Cântăreţul Enrico Macias revine anul acesta în România pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de carieră printr-un concert extraordinar ce va avea loc pe scena Sălii Palatului pe 9 martie, de la ora 20.00.

Recitaluri dedicate femeii

Tenorul italian Alessandro Safina va susţine, pe 7 martie, concertul "Insieme a te" ("Împreună cu tine") la Sala Palatului, alături de orchestra Teatrului Naţional de Operetă. Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras şi Mario Frangoulis.

Şi Ştefan Bănică va susţine două concerte dedicate femeii, sub titulatura "Te iubesc, femeie!", pe 8 şi 9 martie, la Circ & Variete Globus din Capitală, începând cu ora 19.30. În afară de Rock'n'Roll Band şi grupul The 50's, Ştefan Bănică va avea invitaţi în concert şi alţi artişti valoroşi, care vor completa spectacolul.

La rândul său, trupa Vunk le pregăteşte fanelor şi fanilor un concert de 1 martie, ce va avea loc în clubul Tribute din Bucureşti, în care invitate speciale vor fi unele dintre cele mai bune voci din România - Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Uşurelu şi Julie Săvuică. Concertul "O seară cu Vunk", ce va avea loc de la ora 23.00, va fi unul dedicat femeilor, care, în plus, vor primi un cadou la intrarea în club.

Şi Horia Brenciu şi HB Orchestra vor susţine două concerte, intitulate "Fac ce-mi spune inima", la Sala Palatului, pe 22, 23, 24 şi 25 martie, de la ora 20.00.

Pe de altă parte, trupa Viţa de Vie sărbătoreşte 15 ani de activitate cu un concert acustic pe scena Operei Naţionale Bucureşti, pe 20 martie, de la ora 20.00. Înainte de concertul de la Bucureşti, trupa va avea un concert aniversar acustic şi la Filarmonica din Timişoara, pe 8 martie.

Un alt moment memorabil în luna martie va fi reprezentat de concertele pe care celebrul violonist Nigel Kennedy la va susţine, în premieră, la Timişoara (29 martie) şi Cluj Napoca (31 martie). Acestea vor fi urmate de un concert pe care Nigel Kennedy îl va susţine la Bucureşti, pe 2 aprilie, pe scena Sălii Palatului. Artistul britanic va susţine un concert de jazz, alături de grupul său de jazz-fusion - Nigel Kennedy Quintet.

Concert și lansarea unui serial

Două reprezentaţii concertistice inedite vor avea în luna martie şi Mihai Mărgineanu şi Canaf. Mihai Mărgineanu va susţine un concert în seara de 1 martie, în Music Club din Capitală, unde publicul este invitat mai devreme pentru a urmări episodul pilot al serialului "Las Fierbinţi", alături de echipa producţiei, ce va fi difuzată la Pro TV. Iar de la 22.30, Mihai Mărgineanu va susţine un concert în stilul în care şi-a obişnuit deja publicul. Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră a serialului "Las Fierbinţi", care debutează pe 1 martie de la 20.30 la Pro TV.

Canaf, fostul concurent din echipa Loredanei de la emisiunea "Vocea României", difuzată de Pro TV, va susţine împreună cu trupa sa, Excentric Band, primul concert oficial la Bucureşti, pe 1 martie, în Jukebox Venue, de la ora 20.00.

INFO
Concertele lunii martie la Bucureşti:

1 martie
Trupa Vunk - Clubul Tribute
Mihai Mărgineanu - Music Club
Canaf şi Excentric Band - Jukebox Venue
Trupa Veche - True Social Club
Paula Seling - Club Mojo
Discoballs şi Khidja - Club Control

3 martie
Sounds Of The Extreme Metal Tour 2012 - clubul Fabrica

5 martie
Tony MacAlpine - The Silver Church

6 martie
Soviet Soviet - Club Control

7 martie
Alessandro Safina - Sala Palatului

8 martie
Ştefan Bănică - Circ & Variete Globus

9 martie
Ştefan Bănică - Circ & Variete Globus
Enrico Macias - Sala Palatului

10 martie
Derrick Carter - Club Space

17 martie
Lara Fabian - Sala Palatului

18 martie
Lara Fabian - Sala Palatului

20 martie
Chick Corea şi Gary Burton - Sala Palatului
Viţa de Vie - Opera Naţională Bucureşti

21 martie
Răzvan Suma - Sala Radio

22 martie
Horia Brenciu şi HB Orchestra - Sala Palatului

23 martie
Horia Brenciu şi HB Orchestra - Sala Palatului
Blaze Bayley - Silver Church

24 martie
Horia Brenciu şi HB Orchestra - Sala Palatului

25 martie
Horia Brenciu şi HB Orchestra - Sala Palatului

26 martie
Nicu Alifantis - Teatrul Excelsior din Bucureşti

29 martie
Nigel Kennedy - Sala Capitol din Timişoara
T-REX - Hard Rock Cafe din Bucureşti

30 martie
Keisho Ohno - Atelierul de Producţie din Bucureşti

31 martie
Nigel Kennedy - Teatrul Naţional din Cluj Napoca

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite