VIDEO Cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum a furat Grinch Crăciunul
Cum a furat Grinch Crăciunul

„A Christmas Story", „Miracle on 34th Street" şi „How the Grinch Stole Christmas" sunt pe lista celor mai bune filme de Crăciun din toate timpurile realizată de nbcnewyork.com.

În filmul „A Christmas Story", lansat în 1983, Ralphie, un băiat de nouă ani îşi doreşte o armă Red Rider BB şi încearcă să-şi convingă familia că acesta este cadoul perfect de Crăciun.

În filmul animat „Rudolph The Red-Nosed Reindeer", protagoniştii sunt Rudolph, un ren alungat de ceilalţi reni din cauza nasului său roşu, şi Hermey, un elf care aspiră la o carieră de dentist.

În „Elf", Buddy (interpretat de Will Ferrell) este un copil de la orfelinat care s-a strecurat în sacul lui Moş Crăciun şi a ajuns la Polul Nord. El creşte de trei ori mai repede decât un spiriduş normal, şi pentru că nu se poate adapta, pleacă la New York pentru a-şi găsi familia.

Clasicul „Miracle on 34th Street" , în regia lui George Seaton, cu Edmund Gwenn, Maureen O'Hara şi tânăra Natalie Wood este unul dintre cele mai îndrăgite filme ce abordează tema Crăciunului.

Filmul „How the Grinch Stole Christmas" (1966) îl are în prim-plan pe răutăciosul Grinch care se deghizează în Moş Crăciun şi se duce să fure toate lucrurile care amintesc de această sărbătoare.

Lista celor mai bune filme de Crăciun din toate timpurile este completată de: „The Nightmare Before Christmas", „It's a Wonderful Life", „A Charlie Brown Christmas", „The Muppet Christmas Carol", „Home Alone", „National Lampoon's Christmas Vacation", „The Santa Clause", „Bad Santa", „Frosty the Snowman", „Scrooged", „Santa Claus is Comin' to Town", „Babes in Toyland", „Arthur Christmas" şi „A Very Harold & Kumar Christmas".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite