VIDEO Casele de pariuri plasează Mandinga pe locul şase. Care sunt favoriţii din această seară la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casele de pariuri dau un câştigător sigur pentru finala Eurovision din această seară. Suedia, prin reprezentanta ei Loreen („Euphoria") are cele mai mari şanse.

Loreen a fost pe primul loc în preferinţele bookmaker-ilor încă de la preselecţia naţională din Suedia. Când s-a aflat că această piesă va reprezenta ţara scandinavă la Baku, casele de pariuri au oferit cea mai slabă cotă, acest lucru însemnând că „Euphoria" este favorită clară. Cei care doresc să se ducă la pariuri, trebuie să conştientizeze că nu vor câştiga foarte mult cu Loreen. Cotele ei nu trec de 2.5. Astfel, un euro pariat, înseamnă un câştig de 2,5 euro. Iar pe lângă acest lucru, Suedia poate conta pentru voturi din Estonia, Finlanda şi Norvegia, unde piesa este un hit.

Loreen - Euphoria

Majoritatea caselor de pariuri au plasat pe locul 2 bunicuţele din Buranovo, Buranovskye Babushki. Simpaticele rusoaice, cu piesa „Party for Everybody" poate nu au voce excepţională, dar prezenţa lor scenică este destul de şocantă şi interesantă cât să atragă voturi. În plus, Rusia îşi va atrage voturi din mai multe ţări din Europa de Est. În mod tradiţional, Rusia a fost votată de Belarus, Ucraina şi uneori Republica Moldova, la luptă strânsă cu România.

Buranovskye Babushki - Party for Everybody

Ordinea intrării în concurs contează

Zeljko Joksimovic cu piesa „Nije Ljubav Star" va reprezenta Serbia la Baku. Dacă Suedia are cea mai bună cotă, 2,15, iar Rusia 6 , Serbia a primit de la casa de pariuri bwin cota de 10.00. Reprezentanta Italiei, Nina Zilli, a venit cu o piesă care aduce aminte de Amy Winehouse, după cum a spus presa internaţională, „L'amore E Femmina (Out of Love)". Bwin oferă o cotă de 13.00.

Nina Zilli - L'amore E Femmina (Out of Love)

Pe locul 5 în clasamentul bookmaker-ilor este plasat Engelbert Humperdinck, reprezentantul Marii Britaniei, cu o cotă de 17, urmat de România, cu o cotă de 21.00.

Engelbert Humperdinck

Deşi calculele caselor de pariuri nu sunt făcute publice, de multe ori ele iau în calcul şi poziţia de intrare în concurs. Astfel, în ultimii cinci ani, ţara care a câştigat Eurovisionul a intrat în concurs printre ultimii. În 2011, Azerbaijanul a intrat a 19-a în concurs, în 2010, Germania a fost a 22-a, în 2009 Norvegia a intrat de pe poziţia 20, în 2008 Rusia a fost a 24-a ţară intrată în concurs, iar în 2007, Serbia, a intrat a 17-a

Iată toate cotele de la pariuri - click pe poză pentru a mări

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite