VIDEO Câinele dansator Pudsey, câştigătorul marelui premiu la “Britain's Got Talent's"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de dresaj canin, realizat de adolescenta în vârstă de 17 ani Ashleigh Butler din comitatul Northamptonshire şi câinele ei Pudsey în vârstă de şase ani, a câştigat finala emisiunii "Britain's Got Talent".

Adolescenta din oraşul britanic Wellingborough şi partenerul ei patruped au executat în finală un număr spectaculos de dresaj, care a impresionat juriul şi a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor britanici. Show-ul lor a fost realizat pe o compoziţie muzicală extrasă de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "Misiune: Imposibilă", informează dailymail.co.uk.

Duetul de interpreţi de muzică clasică, alcătuit din tinerii artişti lirici din comitatul Essex Jonathan Antoine, în vârstă de 17 ani, şi Charlotte Jaconelli, în vârstă de 16 ani, s-au clasat la mică distanţă pe locul al doilea. Ei au interpretat o versiune originală a piesei "The Prayer", lansată de Celine Dion şi Andrea Bocelli în 1999.
Pe locul al treilea s-a clasat corul Only Boys Aloud, care a prezentat în finală o versiune emoţionantă a unui cântec tradiţional din Ţara Galilor, Calon Lân.
Juriul acestui concurs a fost alcătuit din Alesha Dixon, Amanda Holden, Simon Cowell şi David Walliams.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite