VIDEO Bunicuţele de la Eurovision, preferatele internauţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buranovskiye Babushki
Buranovskiye Babushki

Buranovskiye Babushki (Bunicuţele din Buranovo), trupa care va reprezenta Rusia la Eurovision 2012, a adunat peste 3 milioane de accesări pe YouTube în mai puţin de o săptămână de la câştigarea finalei naţionale, potrivit time.com.

Bunicuţele au devenit rapid preferatele internauţilor cu piesa „ Party for Everybody" şi au şanse foarte mari să câştige şi competiţia internaţională din acest an. Cele şase femei cu vârste cuprinse între 43 şi 74 de ani care fac parte din trupa Buranovskiye Babushki au învins în finala din Rusia alţi 24 de concurenţi.

Bunicuţele vor să folosească banii adunaţi din vânzarea single-ului pentru a construi o biserică în satul lor natal din Urali, Buranovo. Deşi vor participa la Eurovision, membrele trupei au rămas cu picioarele pe pământ. „Cultivăm cartofi, creştem vite. Realizăm că interesul pentru noi ar putea dispărea într-o secundă", a declarat una dintre bunicuţe.

Cea de-a 57-a ediţie a concursului Eurovision va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, între 22 şi 26 mai. În competiţie vor participa 42 de ţări. Sunt calificate direct în finală Azerbaidjan (ţara care a câştigat competiţia din 2011) şi Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie (ca state mari plătitoare). Semifinalale au loc pe 22 şi 24 mai, iar finala pe 26 mai.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite