VIDEO Adolescentul care i-a închis gura lui Simon Cowell la „Britain's Got Talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul care l-a făcut pe Simon Cowell să-şi înghită ironiile
Adolescentul care l-a făcut pe Simon Cowell să-şi înghită ironiile

O nouă voce a uimit Marea Britanie, a ridicat sala în picioare şi i-a închis gura lui Simon Cowell, cel mai de temut membru al juriului de la concursul de talente „Britain's Got Talent".

Jonathan Antoine, un adolescent de 17 ani, s-a prezentat la preselecţia noului sezon al emisiunii, în Manchester, însoţit de o colegă de şcoală, Charlotte Jaconelli. Cei doi au venit hotărâţi să încânte audienţa cu piesa „The Prayer“ cântată de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

În momentul în care au intrat pe scenă Simon nu a ratat momentul unei mici răutăţi. S-a întors către o altă membră a juriului, Carmen Electra, şi i-a spus: „Şi când credeai că nu se poate mai rău", făcând referire la aspectul fizic al lui Jonathan şi la discordanţa vizuală dintre el şi Charlotte. Juratul nu s-a oprit aici însă. După ce adolescenţii s-au prezentat a întrebat ironic: „Şi v-aţi gândit că această combinaţie o să meargă. A cui a fost ideea?".

Adolescentul supraponderal şi prost îmbrăcat l-a făcut pe Simon să îşi înghită ironiile în momentul în care a început să cânte. Vocea lui a făcut sala să se ridice în picioare şi pe Simon să exclame „Uau, Dumnezeule!"

„Jonathan, eşti incredibil. Serios, ai o voce extraordinar de bună. Eşti un viitor star." a comentat acesta. Juratul a adăugat şi că îşi face griji din cauza faptului că Charlotte ar putea să îl tragă înapoi în competiţie, vocea ei fiind doar „bună" prin comparaţie. Când a venit timpul să răspundă cu „da" sau „nu" Simon a mai adăugat: „Mintea mea îmi transmite să îţi spun «Părăseşte-o!», dar inima îmi spune că între voi a fost ceva magic."

Jonathan nu s-a lăsat intimidat sau speriat şi a spus că au venit acolo în doi şi vor primi răspunsul ca un duo. Tânărul a recunoscut şi faptul că are probleme cu încrederea în sine şi că nu ar fi reuşit fără ajutorul moral oferit de Charlotte.

Iată prestaţia lui Jonathan la „Britain's Got Talent“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite