VIDEO Rammstein revine la București. Trupa tocmai a confirmat că ajunge în România în iulie 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rammstein cântă pe 28 iulie 2013 la București
Rammstein cântă pe 28 iulie 2013 la București

Pe site-ul oficial al binecunoscutei formații Rammstein a fost publicată astăzi lista festivalurilor unde artiștii au fost invitați în 2013, România fiind inclusă pe această listă. Trupa de industrial metal a fost înfinnțată în 1994, însă a devenit celebră la nivel internațional la mijlocul anilor 2000. Din 2009, de la lansarea ultimului lor album, au vândut 15 milioane de copii ale materialelor discografice lansate. Rammstein

Iată programul turneului din 2013:

1 iunie - Nijmegen, Olanda
4 iunie - Varșovia, Polonia
8 iunie - Samara, Rusia
13 iunie - Interlaken, Elveția
14 iunie - Nickelsdorf, Austria
16 iunie - Donington Park, Marea Britanie
21-23 iunie- Scheeßel, Neuhausen ob Eck, Germania
6 iulie - Werchter, Belgia
26 iulie 2013 - Sofia, Bulgaria
28 iulie - București, Romexpo
1 august - Wacken, Germania

Show-rile Rammstein au devenit din ce în ce mai elaborate pe măsura trecerii anilor. Acum 10 ani obișnuiau să folosească kerosen pe toată suprafața scenei și să îl aprindă. După câteva accidente trupa a angajat profesioniști în crearea de show-uri pirotehnice. Till Lindemann este un pirotehnician licențiat acum.

Costumele folosite sunt exotice. În timpul turneului Reise, Reise au purtat pantaloni până la genunchi numiți Lederhosen, corsete și uniforme militare cu epoleți de oțel. În timpul turneului Mutter ei au creat senzație prin coborârea pe scenă dintr-un uter uriaș și purtând scutece.

După cum spunea Richard Kruspe, toată nebunia de pe scenă este deliberată (motto-ul Rammstein, creat de Schneider, ar fi "Fă lucrurile cum vrei! Și exagerează-le!") Scopul lor este să atragă publicul și să se distreze în același timp.

"Trebuie știut că 99% dintre oameni nu ne înțeleg versurile așa că trebuie să intervii cu ceva ca să menții show-ul. Noi trebuie să facem ceva. Ne place să avem spectacole, să ne jucăm cu focul. Avem simțul umorului. Râdem de ceea ce facem, ne distrăm... Luăm muzica și versurile în serios. Este o combinație de umor, teatru și cultura noastră Est-Germană!", a explicat Kruspe în urmă cu câțiva ani.

Rammstein nu au fost timizi în privința controverselor apărute și au atras mereu condamnări din partea apărătorilor moralității. Comportamentul lor pe scenă i-a dus la o noapte în închisoare în iunie 1999 după ce au folosit un penis fals uriaș în concertul Worcester, Massachusetts. Înapoi acasă, în Germania, trupa a fost acuzată de simpatii fasciste din cauza întunecatei și uneori militarei imagini a videoclipurilor și a concertelor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite