VIDEO Leonard Cohen promite un spectacol de trei ore la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectatorii care vor asista la concertul Leonard Cohen din Capitală, vor avea parte de un adevărat regal muzical. Veteranul trubadur canadian a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea din 22 septembrie cu publicul român.

Concertul Leonard Cohen de la București are loc în Piața Constituției, pe data de 22 septembrie, cu începere de la orele 20.00. Bilete se mai găsesc la vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești și pe www.eventim.ro.

Bucureștiul este singurul oraș din Europa de Est care va fi onorat de vizita lui Leonard Cohen. În rest, turneul „Old Ideas", adus în România de Marcel Avram, cuprinde orașe din țări ca Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Turcia, Italia, Franța, Spania și Portugalia.

La București, interesul arătat de publicul român pentru muzica lui Leonard Cohen este la cel mai înalt nivel, toate biletele VIP Exclusive, VIP Front Stage și cele din categoria I fiind epuizate, susțin organizatorii.

În actualul turneu mondial, Leonard Cohen are alături un grup de acompaniament din care fac parte Roscoe Beck (bas, contrabass, director muzical), Neil Larsen (acordeon, alte instrumente cu clape), Rafael Gayol (tobe, percuţie), Mitch Watkins (chitară), Javier Mas (chitară, lăută), Sharon Robinson & Webb Sisters (voci adiționale), precum și violonistul moldovean Alexandru Bublitchi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite