VIDEO Kevin Costner a auzit prima dată de România când Nadia s-a evidenţiat în gimnastica mondială: "Toţi ne-am îndrăgostit de Nadia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Costner
Kevin Costner

Dublul laureat cu premiul Oscar, Kevin Costner a vorbit cu admiraţie despre România, despre tinerii de aici, despre frumuseţea Braşovului, despre Nadia Comăneci şi familia lui.

Celebrul artist a mărturisit la Realitatea TV că dorinţa lui este să fie alături de familia sa cât mai mult timp, să-şi vadă cei 7 copii cum cresc sub ochii lui.

"Eu stau împreună cu copiii mei mai mult decât oricine munceşte. Copiii mei vin cu mine pe platoul de filmare. Acolo au crescut, sunt obişnuiţi cu camerele, cu reflectoarele. Dorinţa mea cea mai mare este să-mi cresc copiii. Nu vreau să fac o grămadă de filme, să fiu faimos. Nu tânjesc după atenţie. Am beneficiat de atenţie cât pentru o viaţă întreagă! Nu mai am nevoie de celebritate, dar îi înţeleg pe cei care şi-o doresc", a spus Kevin Costner.

Costner şi-a exprimat admiraţie pentru România şi pentru români. "V-aţi luat ţara înapoi acum 20 de ani şi e nevoie de mult curaj pentru asta. Şi erau o mulţime de motive pentru care oamenii credeau că nu va fi posibil. Şi v-aţi dovedit vouă, dar şi lumii întregi că vă doriţi independenţa. Sunteţi o ţară puternică şi veţi fi şi mai puternici", a spus actorul.

Deoarece munceşte 6 zile pe săptămână, protagonistul noului serial "Hatfields and McCoys", nu are timp să viziteze frumuseţile României. "Am reuşit să văd Braşovul şi mi-au plăcut munţii. Am vazut oamenii cu căruţe cărând lemne, cu copii deasupra. Am simţit mândrie când am văzut tinerii muncind", a mai spus Costner, care a avut prilejul de a seplimba prin Bucureşti cu bicicleta.

Dublul laureat al Oscarurilor, americanul a declarat că primul lucru la care se gândeşte un concetăţean de-al său când aude de România este Jocurile Olimpice. 

"Noi toţi ne-am îndrăgostit de Nadia care era din această ţară şi a scos în evidenţă gimnastica pentru noi toţi. Când am auzit de Nadia eram tânăr, eram adolescent, eram încântat şi după acea Olimpiadă am înţeles că această mică ţară este mai bună decât America. Când eşti în america şi vezi o ţară aşa de mare, îţi spui: Noi ar trebui să fim cei mai buni, dar nu suntem. Aşa am auzit prima dată de România", a mai spus Costner.

Kevin Costner filmează în Romania, fiind actorul principal al unui serial istoric care se numeste "Hatfields and McCoys".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite