VIDEO Daily Mail despre Eurovision: Cine este adevărata interpretă a cântecului României?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestaţia delegaţiei României la Eurovision a dat naştere la speculaţii cu privire la un posibil playback al Elenei Gheorghe, scrie Daily Mail. O prezenţă misterioasă a fost sesizată în partea dreaptă a scenei. Silueta feminină care se zărea acolo era evitată sistematic de camerele de filmat, rolul ei pe scenă fiind neclar.

Citeşte şi:

VIDEO Elena Gheorghe, locul 19 în finala Eurovision

VIDEO Elena Gheorghe: „Va fi o competiţie dură“
VIDEO Duminică, finala Eurovision 2009: Cine câştigă?

VIDEO "Apariţii ridicole" la Eurovision
VIDEO Elena Gheorghe merge în finala Eurovision

Publicaţia britanică se întreabă dacă nu cumva Elena Gheorghe doar a mimat din buze cântecul interpretat de persoana care nu a apărut deloc în prim plan.

Speculaţiile în acest sens au fost alimentate de prezentatorul Graham Norton, care a comentat Eurovisionul pentru publicul britanic. El a amintit că regulile competiţiei stipulează că toţi performerii trebuie să fie prezenţi pe scenă, dar nu spun nimic despre posibilitatea de a mima, adaugă cotidianul britanic, într-un articol amplu consacrat finalei de sâmbătă de la Moscova.

Misterioasa apariţie semnalată de Daily Mail este Lucia Dumitrescu, backing vocalistul Elenei Gheorghe. Ea se vede clar în înregistrarea de la selecţia naţională pentru Eurovision a piesei, unde nu este evitată, ca aici, de camera de filmat, şi nici izolată pe scenă.



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite