VAMA a lansat un nou single - „Copilul care aleargă către mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Rebengiuc şi Matei Ionescu, protagoniştii noului clip semnat VAMA
Victor Rebengiuc şi Matei Ionescu, protagoniştii noului clip semnat VAMA

Lansat oficial pe 3 noiembrie, în cadrul unui concert special susţinut în clubul Silver Church din Bucureşti, single-ul poate fi descărcat gratuit de pe pagina VAMA de Facebook (www.Facebook.com/VamaMusic).

Videoclipul acestui cântec beneficiază de scenariul şi regia solistului Tudor Chirilă. Plus valoare primeşte graţie apariţiei marelui actor Victor Rebengiuc, care joacă rolul unui rege trist, rămas fără regat.
Actorul, care se află la prima apariţie într-un clip muzical, a fost prezent şi la concertul de lansare. La invitaţia lui Tudor Chirilă, s-a alăturat formaţiei pe scenă, unde a fost aplaudat minute în şir de fanii trupei. „Sunt foarte recunoscător că mi-a înlesnit o apariţie într-un gen nou mie. Mi-a plăcut foarte mult colaborarea", a declarat Victor Rebengiuc. Alături de actor, a urcat pe scenă Matei Ionescu, în vârstă de 5 ani, cel care interpretează rolul copilului.

Filmările videoclipului au durat două zile şi au avut loc la Casino Sinaia şi la Corbu, pe malul Mării Negre.
„Copilul care aleargă către mare" are şi o variantă în limba engleză, care va fi disponibilă în curând pe pagina de Facebook a formaţiei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite