Un tătic nu şi-a putut vedea fetiţele din cauza lui Beyonce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsurile de securitate sporite din spitalul Lenox Hill din New York, acolo unde Beyonce a adus pe lume o fetiţă, l-au înfuriat pe un bărbat care susţine că nu şi-a putut vedea gemenele nou-născute, potrivit aceshowbiz.com.

Pentru a avea parte de discreţie, Beyonce a închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari. Neil Coulon, a cărui soţie era internată în acelaşi spital, susţine că gărzile de corp ale cântăreţei l-au împiedicat să-şi vadă gemenele abia născute, iar rudele sale au fost alungate din sala de aşteptare. Bărbatul aşteaptă scuze din partea celebrului cuplu.

„De trei ori m-au împiedicat să intru în secţia de neonatologie. Ştiu că au închiriat etajul pentru 1,3 milioane de dolari, dar felul în care am fost tratat nu este deloc corect. Soţia mea este foarte supărată, a trecut printr-o cezariană, a născut prematur gemeni. La terapie intensivă sunt copii cu probleme şi nu poţi pune stăpânire pe spital de parcă ar fi al tău", a declarat bărbatul.

Totuşi, reprezentanţii spitalului declară că nu au auzit de nemulţumirea bărbatului şi nu primit o plângere oficială. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite