Un portret realizat cu sângele lui Amy Winehouse va fi scos la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pete Doherty, un cântăreţ şi artist englez, îşi va face intrarea pe piaţa vânzărilor de artă, propunând spre vânzare picturi de-ale sale realizate cu sânge.

Alături de cele realizate cu propriul lui sânge, se află o pânză, intitulată „Ladylike", care conţine sângele cântăreţei Amy Winehouse. Se aşteaptă ca aceasta să fie adjudecată cu 60.000 - 100.000 de euro, relatează Voici.

Vineri va fi scoasă la licitaţie, la Cob Gallery din Londra, o colecţie de picturi, obiecte de îmbrăcăminte şi chitare ale cântăreţului de 33 de ani. „Ladylike" este un autoportret al lui Amy Winehouse, pe care aceasta l-a realizat cu sângele cântăreţei, informează Agerpres.

Cei doi artişti, Pete Doherty şi Amy Winehouuse, erau aşa de ataşaţi unul de altul încât cântăreaţa a participat la evoluţia celeilalte componente artistice a rockerului, pictura. El este deja autorul mai multor coperţi de albume şi pânze, principala lui caracteristică fiind utilizarea propriului sânge în picturi.

Cotidianul britanic The Independent a vorbit cu cântăreţul cu ocazia apropiatei licitaţii, iar Doherty a povestit: „Vorbea cu tatăl ei la telefon când a făcut-o. I-a spus: «Tată, sunt cu Pete şi pictez cu sângele meu». Cred că tatăl ei ţinea mult la mine."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite