Un nou incident la Super Bowl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia din acest an a finalei Super Bowl nu a fost lipsită de incidente: artista britanică MIA, care a cântat alături de Madonna, a arătat spre camera de luat vederi degetul mijlociu, potrivit thesun.co.uk.

Recitalul Madonnei a inclus şi piesa „Give Me All Your Luvin'", pe care artista americană a interpretat-o alături de Nicki Minaj şi de MIA. La sfârşitul intervenţiei sale, rapperiţa britanică MIA (36 de ani) a arătat spre cameră degetul mijlociu şi a mimat o înjurătură.
Postul NBC, care a transmis finala campionatului de fotbal american (desfăşurată între echipele New England Patriots şi New York Giants) a reacţionat foarte repede după acest incident. „Ne cerem scuze pentru acest gest deplasat de la pauză. A fost un gest spontan, pe care sistemul nostru de protecţie nu a putut să îl capteze imediat (pentru a-l cenzura - n.r.)", a declarat un oficial al postului, potrivit Mediafax.
În urmă cu opt ani, Janet Jackson a rămas cu un sân descoperit în timpul concertului susţinut în pauza finale Super Bowl, accident care , a generat un val uriaş de polemici şi de discuţii.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite