Un documentar şocant despre Michael Jackson. Medicul Conrad Murray spune că starul era „falit“ şi că „făcea în pat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conrad Murray
Conrad Murray

Un documentar comtroversat, „Michael Jackson şi doctorul: o prietenie fatală", în care medicul personal al artistului, Conrad Murray, face unele dezvăluri şocante, a fost difuzat aseară pe un post britanic şi urmează să fie transmis în această seară, la NBC, deşi familia starului a încercat să împiedice acest lucru.

În film, Conrad Murray face câteva afirmaţii şocante, printre care aceea că Michael nu avea „niciun cent" şi că artistul „făcea în pat", potrivit TMZ. Medicul susţine că Randy Phillips, directorul companiei AEG Live, care urma să organizeze concertele de revenire ale cântăreţului, i-a spus: „Va rămâne pe străzi. Are nouă bodyguarzi! De ce are nevoie de atâţia? Eu plătesc pentru tot. Îi plătesc până şi hârtia igienică. N-are niciun ban". În timpul procesului lui Murray (care a fost condamnat pentru ucidere din culpă), Randy Phillips a depus mărturie, sub jurămământ, şi a spus că nu a avut niciodată o conversaţie cu medicul.

În documentar, Conrad Murray mai spune că Michael Jackson avea o cameră numai a lui, în care nu intra nimeni. „Am încercat să-l conving să lase pe cineva să facă curat acolo. Pentru că... făcuse pipi în pat. Mirosea rău", a spus doctorul, care a adăugat că acesta nu era efectul medicamentelor pe care le lua starul, ci era ceva de „natura psihologică".

Familia lui Michael Jackson a cerut postului american de televiziune NBC să nu difuzeze documentarul. Conrad Murray se află în prezent într-o închisoare din Los Angeles, unde aşteaptă să primească sentinţa de condamnare.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite