Un documentar narat de Tom Hanks sprijină campania electorală a lui Barack Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Hanks
Tom Hanks

Echipa de campanie a lui Barack Obama va difuza, în curând, un documentar de 17 minute narat de actorul Tom Hanks, în care preşedintele american este lăudat şi arătat ca fiind singur dar determinat în faţa dificultăţilor întâmpinate pe parcursul mandatului său, potrivit AFP.

Echipa lui a făcut publică o scurtă prezentare a acestui documentar care va fi difuzat săptămâna viitoare şi în care apar personaje cheie ale administraţiei care vorbesc despre modul în care Barack Obama a salvat economia sau l-a eliminat pe liderul organizaţiei Al-Qaida, Osama ben Laden.

"Cum să înţelegem pe acest preşedinte şi timpul lui petrecut la putere?", întreabă vocea familiară a lui Tom Hanks, pe imagini prezentând o întâlnire a milioane de simpatizanţi euforici ai lui Obama în Chicago, scene din noaptea victoriei sale în 2008.

"Ar trebui să ne răspundem la această întrebare ţinând cont de titlurile zilei, sau ţinând cont de ce noi, ca ţară, a trebuit să înfruntăm?", continuă actorul în acest documentar intitulat "Drumul pe care l-am traversat" şi regizat de Davis Guggenheim, care a primit un premiu Oscar pentru documentarul "An Inconvenient Truth" (Un adevăr care nu ne place).

Acest scurt documentar, este o încercare a echipei de campanie a lui Obama de a arăta luptele şi certurile cu care şeful statului se confruntă zilnic, şi cum a reuşit să ajute ţara în aceste vremuri dificile.

În prezentare, vicepreşedintele Joe Biden povesteşte un episod celebru din cadrul mandatului în care Barack Obama, singur, ia decizia riscantă de a trimite un comando Navy Seals în Pakistan pentru a îl ucide pe Osama bin Laden.

"După ce a părăsit sala, deodată am realizat că era singur, că aceasta a fost decizia lui, şi nimeni nu era acolo cu el", povesteşte Biden, imaginile prezentându-l pe Obama din spate, în umbră, uitându-se pe fereastră la gazonul verde al Casei Albe.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite