VIDEO Ultimul interviu al lui Amy Winehouse: "În realitate, sunt destul de timidă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ceea ce avea să devină ultimul interviu acordat de Amy Winehouse, în luna martie, cântăreaţa spunea: "În realitate, sunt destul de timidă".

În ultimul interviu pe care l-a acordat Amy Winehouse, aceasta nu a vorbit despre droguri, alcool, turnee anulate sau viaţa sa amoroasă nefericită, subiecte care au adus-o pe primele pagini ale tabloidelor.

Cântăreaţa a vorbit despre lucrurile care au motivat-o: muzică, jazz şi cântat.

Jurnalistul de la The Telegraph, Neil McCormick, scrie că vedeta arăta mult mai bine şi mai sănătoasă decât de obicei.

Amy Winehouse a înregistrat atunci o melodie împreună cu legendarul Tony Bennett: "Este atât de bine să fiu în studio cu Tony. Este singurul motiv pentru care mă aflu aici". "Am crescut cu înregistrările tale. M-ai învăţat să cânt", i-a spus Amy lui Tony.

"N-o să plâng, n-o să plâng", spunea Winehouse când Tony a luat-o de mâini.

Vizibil emoţionată, Amy îşi privea picioarele sau admira pereţii, orice numai să nu aibă contact vizual cu partenerul său de studio. "Putem să cântăm din nou? Sunt groaznică. Nu vreau să-ţi irosesc timpul", i-a spus lui Bennett.

După mai multe înregistrări, Amy i-a spus jurnalistului: "Sunt cel mai dur critic al meu şi dacă nu îmi iese cum mi-am imaginat, nu sunt fericită."

Ea i-a vorbit lui Neil McCormick despre emoţiile sale dinaintea oricărui spectacol: "M-am născut cântăreaţă, dar în realitate sunt destul de timidă. Ştii cum e? Nu vreau să fiu sentimentală, dar e ca atunci când eşti îndrăgostit şi nu poţi mânca, nu poţi dormi. Dar în minutul în care urc pe scenă, în care încep să cânt, totul e OK."

Află de pe forbes.ro lecţia exceselor sau cum arată topul vedetelor decăzute

Vezi o galerie foto cu cine completează TOPUL celor 10 vedete care au călcat strâmb, dar şi pe ce loc se situează cântăreaţa Amy Winehouse

Citeşte pe forbes.ro cine ia averea lui Amy Winehouse

VIDEO

Tony Bennett vorbeşte despre problemele pe care le avea Amy Winehouse cu drogurile

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite