Trupele anilor ’90, pe scena Romanian Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se împlinesc zece ani de când industria muzicală românească îşi alege premianţii. Cu acest prilej, alături de mai buni artişti ai anului pe scenă vor urca trupele reunite ale anilor ’90: 3rei Sud-Est, L.A. și N&D.

Craiova va fi vineri, weekendul acesta, oraşul-gazdă al celui mai important şi totodată al celui mai aşteptat eveniment din industria muzicală autohtonă, Romanian Music Awards.

Ajuns la ediţia cu numărul zece, spectacolul muzical va fi unul cu adevărat special, promit organizatorii. Astfel, pentru această ediţie aniversară câteva dintre cele mai iubite trupe româneşti ale anilor '90 se vor reuni şi vor urca pe scenă, alături de cei mai importanţi artişti ai momentului. Şi-au confirmat prezenţa membrii trupelor 3rei Sud-Est, L.A. şi N&D.

În cadrul evenimentului sunt aşteptaţi să participe 35 de artişti, în timp ce în Piaţa „Mihai Viteazul" din Bănie organizatorii au anunţat 50.000 de spectatori, care vor aştepta rezultatul celor 1.500.000 de voturi care se estimează că vor fi înregistrate până la momentul show-ului.

„Timp de 10 ani am avut pe scenă cele mai mari nume ale industriei muzicale româneşti, dar anul acesta vom depăşi toate barierele, pentru a oferi un eveniment de excepţie, bine pus la punct, care să se întipărească în istoria muzicală drept un eveniment exclusivist, unicul de acest fel organizat în România", a declarat Giovanni Francesco, directorul general al postului TV Music Channel.

14 categorii de premii

Nominalizaţii la Romanian Music Awards au primit în mai puţin de două săptămâni peste jumătate de milion de voturi pe site-ul rma.1music.ro. Cele 14 categorii au avut câte cinci nominalizări. Unii artişti au fost mai norocoşi şi s-au regăsit în preferinţele votanţilor la mai multe categorii. Inna, spre exemplu, a fost nominalizată pentru „Cea mai bună interpretare feminină", „Cel mai bun album", „Cel mai bun artist dance" şi pentru „Cel mai bun website", artista fiind şi una dintre preferatele publicului.

Click pe imagine



Alex Velea, nominalizat la categoriile „Cea mai bună interpretare masculină" şi „Cel mai bun artist pop", recunoaşte că este nerăbdător să urce pe scena Romanian Music Awards.

image

„Îmi plac premiile, îmi place cum sunt organizate. E marfă, suntem toţi artiştii, se creează o energie pozitivă. Fiecare vrea să aducă ceva nou, vrem să arătăm, ne legăm de evenimentul ăsta să arătăm ce putem. O să dau cu lumea în aer, o să-i distrez foarte mult", a declarat Alex.

Gazdele spectacolului: CRBL şi soţia sa

Pe de altă parte, CRBL savurează din plin că va fi în centrul atenţiei. Pe lângă faptul că se află şi el pe listele nominalizaţilor, cântăreţul şi soţia sa, Elena, vor urca pe scena celui mai aşteptat eveniment al anului în calitate de gazde, după ce anul trecut au surprins publicul cu un dans pregătit special pentru spectacol.

CRBL a asigurat deja publicul că „o să fie mega-show". „Anul acesta este anul meu, cu mâinile în sus, K-boom cum vreţi voi. Anul acesta sunt acasă la Craiova, eu sunt gazdă, eu şi numai eu. N-am să vin singur, ci cu o gagică foarte şmecheră. O să vin cu Elena, Elena mea", a declarat artistul. Ceremonia este transmisă vineri, în direct, de la ora 19.00, de Music Channel.

"Anul acesta vom depăşi toate barierele, pentru a oferi un eveniment de excepţie.''
Giovanni Francesco
director general  Music Channel

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite