Adam Lambert, noul solist al trupei Queen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Queen
Trupa Queen

Trupa Queen are un nou solist: tânărul cântăreț Adam Lambert. Formația va pleca în turneu în acestă vară.

Adam Lambert a anunţat joi că va pleca în turneu alături de Brian May şi Roger Taylor în anul 2012, iar unul dintre concerte va avea loc la Knebworth în Marea Britanie, unde trupa Queen a susţinut ultimul ei concert alături de Freddie Mercury, în 1986, înainte ca legendarul solist britanic să moară în 1991.

Cântăreţul american a fost însoţit de doi dintre membrii fondatori ai trupei Queen - Brian May şi Roger Taylor - cu ocazia evoluţiei sale din finala concursului "American Idol" din 2009. Cei trei au cântat din nou împreună cu ocazia galei MTV Music Awards din noiembrie 2011, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

"A evoluat mult şi a devenit un foarte bun interpret cu o voce uluitoare. Ne-ar plăcea să lucrăm din nou cu el. Nu am semnat deocamdată un contract, însă vorbim deja despre datele unor viitoare concerte live", declarase Roger Taylor în decembrie 2011 cu privire la o posibilă colaborare cu Lambert.

Trupa Queen a fost fondată în 1971, iar din formula originală făceau parte Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor şi John Deacon. Până în prezent, Queen a vândut peste 300 de milioane de albume în întreaga lume şi a ocupat în repetate rânduri prima poziţie în clasamentele de specialitate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite