Trei români cuceresc cu vocile lor Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeannette Dalia Curta  concurează la  „Vocea Germaniei“
Jeannette Dalia Curta concurează la „Vocea Germaniei“

Ramona Nerra, Fănel Cornelius şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi în competiţia „Vocea Germaniei", difuzată pe posturile de televiziune Pro7 şi Sat.1, potrivit Mediafax.

După ce a interpretat piesa „If You Don't Know Me By Now" a trupei Simply Red, Jeannette Dalia Curta a fost aleasă, în urma audiţiilor pe nevăzute, în echipa cântăreţului şi compozitorului german Xavier Naidoo, unul din antrenori.

Ramona Nerra a intepretat piesa „American Boy" şi a intrat, în urma audiţiilor pe nevăzute, în echipa celor doi cântăreţi din trupa The Bosshoss.
Fănel Cornelius a cântat „Still Got the Blues (For You)", a lui Gary Moore, şi este, de acum, în echipa artistei Nena.

Cei patru antrenori ai competiţiei „Vocea Germaniei " sunt Nena, Xavier Naidoo, The Bosshoss şi Rea Garvey (fostul solist al trupei Reamonn).

Jeannette Dalia Curta (38 de ani) s-a născut în Germania, din părinţi români, şi a studiat la Conservatorul din Metz. În afară de germană vorbeşte patru limbi străine, iar tatăl său este cântăreţ de muzică populară.

Raluca Nerra (32 de ani) a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf.

Fănel Cornelius (36 de ani) cântă de 20 de ani şi a mărturisit pe site-ul oficial al competiţiei că a cântat la sute de nunţi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite