Trăsniții: „Vrem să prindem din urmă serialul «Tânăr și neliniștit»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăsniții Constantin Zamfirescu și Livia Taloi au anunţat în cadrul emisiunii Cronica Cârcotaţilor, difuzată luni dimineață la Kiss FM, că se pregătesc de sărbătoare.

Aceştia sunt mândri că serialul lor de comedia, transmis la Prima TV, a ajuns la episodul cu numărul 1000.

„Nu credem că există un alt sitcom care a ajuns la episodul 1000 și muncim din greu să prindem din urmă serialul Tânăr și neliniștit", au spus artiștii. „Dacă nu ne-am fi schimbat numele din «Trăsniți în NATO» în «Trăsniți din NATO» și apoi în «Trăsniții», am fi intrat și în Cartea Recordurilor", a declarat Constantin Zamfirescu, în vreme ce Mihai Găinușă le-a sugerat să redenumească emisiunea "Trăsniți în Schengen".

„Am dorit foarte tare să mulțumim publicului pentru toți anii în care a fost alături de noi și în care ne-a susținut. Am pregătit un videoclip aniversar care va fi prezentat în seara în care se va difuza episodul cu numărul 1000. La realizarea videoclipului au participat și fanii noștri", a mai spus Constantin.

În direct, prin telefon, a intrat și Grig Chiroiu, interpretul personajului Pupăză. „În 2003 am început emisiunea la Prima TV și timp de nouă ani telespectatorii ne-au ajutat să nu ne oprim. Anul viitor facem 10 ani, alt motiv de a sărbători", a declarat acesta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite