„Tot ce fac este oarecum modelat după ce a făcut Michael“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul care a înnebunit tinerele din America, Justin Bieber face dezvăluiri despre cel care i-a influenţat cariera muzicală. Tânărul a mărturisit că fiecare lucru din cariera lui îl face ca şi când ar fi fost sfătuit de Michael Jackson.

Întrebat de revista Forbes pe cine admiră cel mai mult din industria muzicală, Justin Bieber a răspuns fără ezitare. „Pentru mine există o singură persoană. Tot ce fac este oarecum modelat după ce a făcut Michael Jackson", a spus Bieber.

Dar succesul din prezent nu este îndeajuns pentru Justin Bieber, iar managerul lui, Scooter Braun, are planuri pentru el să ajungă un „mic mogul". „Scooter vrea ca eu să conştientizez afacerea şi să ştiu ceea ce fac, nu să fiu un alt artist care lasă pe toată lumea să aibă grijă de el. Vrea ca şi eu să fiu un mini mogul", a explicat Bieber.

Scooter Braun l-a lăudat pe Bieber pentru implicarea în afaceri. „Justin petrece cel puţin o oră pe zi cu mine, cu managerul de afaceri, cu avocatul. Tratăm scenarii diferite în afaceri, învăţăm, le disecăm. Ştie întotdeauna care e întrebarea potrivită, ceea ce e destul de impresionant", a spus Scooter Braun.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite