Topul celor mai sexy cântece VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O muzică bine aleasă poate aprinde pasiunea în dormitor la fel de mult ca atingerile senzuale, spune un studiu. Cercetătorii au întocmit un top al melodiilor preferate de cupluri în momentele romantice.

Cântăreţul american Marvin Gaye are cea mai sexy voce din toate timpurile, după cum reiese dintr-un sondaj realizat de cercetătorii Universităţii din Londra şi comandat de site-ul de muzică Spotify. Una dintre piesele lui, „Sexual Healing", se află pe primul loc în topul cântecelor pe care cuplurile adoră să facă dragoste. De altfel, pe locul al doilea în acest clasament se află tot o melodie de-a lui, „Let's Get It On". Aprecierea de care se bucură  Marvin Gaye se datorează vocii sale foarte joase, au explicat experţii.

Barry White este a treia opţiune a cupkurilor în materie de melodii sexy. Piesa care a intrat în topul britanic este „Anything". Din clamsament nu putea lipsi binecunoscuta melodie „Je t'aime", interpretată de Serge Gainsbourg, care a ratat totuşi podiumul, poate pentru că sondajul a fost realizat în Marea Britanie.

Muzica are un efect garantat asupra libidoului dacă este bine aleasă. O demonstrează, dacă mai era nevoie, acelaşi sondaj britanic, care susţine că 40% din cele 2.000 de persoane intervievate consideră că muzica este un stimulent mai bun în pat decât atingerea partenerului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite