Tony Scott şi-a regizat propria sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se crede că regizorul ar fi avut cancer cerebral
Se crede că regizorul ar fi avut cancer cerebral

Regizorul filmului „Top Gun", care s-a sinucis duminică aruncându-se de pe un pod din Los Angeles, şi-a organizat minuţios gestul. El a lăsat o listă cu persoanele pe care a vrut ca autorităţile să le anunţe despre moartea sa.

Poliţiştii care investighează cazul de sinucidere au găsit două bilete scrise de regizorul Tony Scott. Unul dintre ele se afla în maşina pe care bărbatul a abandonat-o înainte de a sări de pe pod şi conţinea o listă cu mai multe nume şi numere de telefon. Se crede că Scott ar fi vrut ca acestea să fie persoanele pe care autorităţile să le anunţe despre sinuciderea sa. Deocamdată, nu a fost dezvăluit niciun nume de pe această listă.

Cel de-al doilea bilet a fost găsit în biroul regizorului şi conţine motivul pentru care a făcut acest gest, dar nici acesta nu a fost făcut public. Se zvoneşte că Tony Scott ar fi avut o formă de cancer cerebral inoperabil, dar soţia şi fratele acestuia au negat informaţia.

Tony Scott avea 68 de ani. Printre filmele regizate de el se numără "Foamea" (1983), cu Catherine Deneuve şi Susan Sarandon, "Top Gun" (1986), cu Tom Cruise, "Poliţistul din Beverly Hills II" (1987), cu Eddie Murphy, "Zilele tunetului" (1990), cu Tom Cruise, "Ultimul samaritean" (1991), cu Bruce Willis şi Halle Berry, "Iubire adevărată/ True Romance" (1993), cu Christian Slater şi Patricia Arquette, "Valul ucigaş" (1995), cu Gene Hackman şi Denzel Washington, "Un admirator fanatic" (1996), cu Robert de Niro şi Wesley Snipes, "Spioni de elită" (2001), cu Robert Redford şi Brad Pitt, "Domino" (2005), cu Keira Knightley şi Mickey Rourke, "De neoprit/ Unstoppable" (2010), cu Denzel Washington.

Regizorul de origine britanică a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, pentru mai multe producţii de televiziune, printre care şi "The Good Wife", trofeu pe care l-a şi câştigat în 2002, pentru "The Gathering Storm". În 1995, a câştigat Michael Balcon Award, la gala BAFTA.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite