Tom Jones vrea vin franţuzesc la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Jones
Tom Jones

Cântăreţul galez Tom Jones, care concertează în această seară la Sala Palatului din Bucureşti, promite un show plin de energie care va include piese noi, dar şi cele mai mari hituri ale artistului, anunţă organizatorii evenimentului, D&D East Entertainment.

Este pentru a doua oară când cântăreţul în vârstă de 71 de ani concertează în România. El a mai susţinut un show la Bucureşti în 2007, la Revelionul organizat de Marian Vanghelie.

Concert cu casa închisă

Potrivit organizatorilor, show-ul va începe la ora 20.00, iar accesul în sală se va face începând cu ora 19.00. Spectacolul va dura cel puţin o oră şi jumătate şi va include melodii de pe cel mai nou album al artistului, „Praise & Blaime", dar şi hituri ca „Delilah", „She's A Lady", „It's Not Unsusual", „Green Green Grass of Home", „Kiss". În deschidere nu va evolua niciun artist din ţară sau din străinătate. Biletele pentru concertul de la Sala Palatului au fost epuizate încă de acum o săptămână.

Pentru scurta sa şedere la Bucureşti, Tom Jones nu a solicitat nimic ieşit din comun şi a dorit doar ca din meniu să nu lipsească brânzeturile, fructele şi un anume vin franţuzesc. La sfârşitul lunii august, Tom Jones a avut unele probleme de sănătate. Artistul avea programate două concerte la Monte Carlo, însă a susţinut doar unul, fiind internat în spital din cauza unei crize cardiace, potrivit presei britanice. Pe site-ul oficial, reprezentanţii cântăreţului au scris că medicii l-au internat pentru că suferea de o deshidratare severă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite