Tom Jones, pe 17 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul galez Tom Jones va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 noiembrie, au declarat pentru Mediafax organizatorii evenimentului, D&D East Entertainment.

Biletele costă 140, 180 şi 250 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Humanitas, Orange, Vodafone, Germanos şi Domo, precum şi de pe site-ul www.eventim.ro.

Este pentru a doua oară când artistul în vârstă de 71 de ani concertează în România. El a mai susţinut un show la Bucureşti în 2007, la Revelionul organizat de Marian Vanghelie.

Turneul actual al cântăreţului include concerte la Sofia, Bulgaria (18 noiembrie), Zagreb, Croaţia (21 noiembrie), Budapesta, Ungaria (22 noiembrie), Brno, Republica Cehă (23 noiembrie), şi Sankt Petersburg, Rusia (28 noiembrie).
La sfârşitul lunii august, Tom Jones avea programate două concerte la Monte Carlo, însă a susţinut doar unul, fiind internat în spital din cauza unei crize cardiace, potrivit presei britanice. Pe site-ul lui oficial, reprezentanţii artistului au scris că medicii l-au internat pentru că suferea de o deshidratare severă. Tom Jones este cunoscut pentru hituri ca „Delilah", „It's Not Unusual", „What's New Pussycat" sau „Sex Bomb".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite